Dacă vine sfârşitul lumii…

… o să fie nasol, cel mai probabil o să murim. Sau nu, depinde de ce înseamnă acest sfârşit. N-o să mă lansez în polemici pe această temă, ci o să încerc să analizez cum ne raportăm, ca fiinţe bipede raţionale, la acest eveniment. Puşi în faţa perspectivei sfârşitului, demonstrăm că nu suntem chiar atât de raţionali, ci mai degrabă instinctuali. Nu ne gândim să îndreptăm anumite greşeli, nu ne dorim să fim mai buni, nu ne punem problema să ne cerem scuze celora faţă de care am greşit, nu visăm să vizităm locuri pe care le-am văzut doar la televizor, nu ne pregătim să întâmpinăm cât mai puri sfârşitul, dacă acesta va veni la un moment dat.

Nu, când vine vorba de sfârşitul lumii, ca bipezi instinctuali ce suntem, prima chestie care ne vine în minte e SĂ FACEM SEX PENTRU ULTIMA DATĂ!

Hmm… oare la asta se reduc milioanele de ani de evoluţie? :))

7 Comentarii
 1. paulyluca17 Mai 2011

  Hmmm… Ai dreptate. Practic, ar trebui sa facem sex cel putin o data pe zi, ca nu se stie cand pica meteoritu’ si nu mai prindem ziua de maine :) :).

 2. Dan Ciulea17 Mai 2011

  ma, sfarsitu’ lumii o fost inventat (conceptu’, de el vorbim) de un virgin, plin de cosuri, care nu o avut succes la femei … si evolutia sectei (alora plini de cosuri, virgini, fara succes) a constat in aceasta operatie: tu, in 2012 vine sfarsitu’ lumii, uite am dovezi … sorele, planetele … hai s’o faci si tu cu un virgin!

 3. PANFI17 Mai 2011

  era o vorba: daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania, ca noi suntem cu 50 de ani mai inapoiati :))

 4. dragosmone17 Mai 2011

  Evolutie – involutie. Totul se reduce la sex si dominarea aproapelui.

 5. paulyluca17 Mai 2011

  Haide, ca am evoluat si noi. Adica, mai demult, ai dadeai un par in cap si o duceai la tine in pestera :). Amu, trebuie vrajeala, iesiri, cheltuieli, masini, cluburi, restaurante, ambient special, lumanari, lugu-lugu, foreplay. Deci, comportamentul sexual a evoluat :(.

 6. marius17 Mai 2011

  primul meu gand cand e vorba de sfarsitul lumii e:”Yes, nu mor singur! Ii iau pe toti cu mine!” :D

 7. koshbo17 Mai 2011

  Partea trista e ca atunci cand va veni sfarsitu lumii – dupa legea probabilitatilor – undeva in lumea asta mare, un virgin plin de cosuri o sa fie exact inaintea momentului culminant cu o gajica pe care a aburit-o in ultimii 2 ani :))))

Păreri?