Pregătiți-vă nervii, urmează curățenia de sărbători!

Urmează, nu-i așa, tradiționala curățenie de sărbători. Pentru că ce sunt sărbătorile, dacă nu un motiv de curățenie. Restul curățeniilor din timpul anului pălesc în fața măreției curățeniei de sărbători. Se și întâlnesc celelalte curățenii și bârfesc curățenia de sărbători, că prea se crede șmecheră.

Curățenia de sărbători, pentru că trebuie să tragi o zi sau două la jug, să cobori în mină, să muncești ca un câine ca să meriți să mănânci până ajungi la spital.

Curățenia de sărbători, pentru că nu contează cât de curată e casa, trebuie s-o întoarcem cu fundul în sus, să fie ȘI mai curată.

Curățenia de sărbători, pentru că trebuie să ne punem nervoși și extenuați la masa de Crăciun, că am făcut prea multă curățenie. Și să încingem tradiționala ceartă de sărbători.

Curățenia de sărbători, pentru că nu vrei să te vorbească lumea pe scara blocului că nu s-au auzit sunetele curățeniei de la tine. Adică aspirator și țipete, aspirator și urlete.

Curățenia de sărbători, pentru că mamele noastre nu concep sărbătorile altfel. Cum, doamne ferește, să fie relaxate și odihnite?

4 Comentarii
 1. Bubu9 Decembrie 2017

  No stai sa inceapa nevasta-ta. Ca asa m-o prostit si pe mine inainte de nunta.

  • Zicu9 Decembrie 2017

   Ați făcut curățenie de sărbători înainte de nuntă???

 2. Catrina11 Decembrie 2017

  Am terminat curatenia si am terminat si masculii din casa cu indicatii la tras cu aspiratorul

Păreri?