Când te trimite partenera la cumpărături feminine

Femeile nu înțeleg că noi nu înțelegem ce vor de la noi.

Trimite-mă după cumpărături de bază și mă întorc acasă cu ce trebuie plus niște beri. Trimite-mă după chestii de femei și m-ai pierdut. Pentru că ele nu pricep că noi nu suntem la curent cu TOATE produsele pe care le au. Și știți bine că au miliarde de produse. Și nu înțeleg nici faptul că nu gândim ca ele. Pentru noi, o cremă e o cremă, pentru ele există mii de creme. Deci, dacă mă trimiți după o cremă de noapte cu nu știu ce fructe și acizi, m-ai pierdut.

Nu poți să-i spui unui bărbat “ia și tu ce cremă găsești”. E inuman să-i ceri așa ceva. E ca și cum i-ai cere să distingă între fucsia și magenta. Pentru bărbați, cumpărăturile sunt pe sistemul “in and out”. Nu stăm o eternitate la raft să analizăm zeci de variante, ca în final să o alegem tot pe prima. Suntem practici și pragmatici: văzut, cumpărat, ieșit.

Deci, dacă nu vreți să vă dați pe față cu cremă de picioare, nu ne mai chinuiți.

8 Comentarii
 1. Ady27 Aprilie 2018

  Eu înțeleg. :) Când trimit un bărbat la cumpărături “de femei”, îi pun poze/link/ceva cu exact produsul dorit. De preferat și raftul aproximativ din supermarket unde se găsește.

  • Zicu27 Aprilie 2018

   Asta e varianta fericită, și eu mai sunt trimis așa, dar uneori sunt “în orb”.

  • ady27 Aprilie 2018

   trimite-o pe Florica la ceva cumpărături ”de bărbați”: șuruburi, dibluri, piulițe, holz-șuruburi, etc, de mai multe feluri fiecare, să vadă și ea cum e. :)
   dacă se pricepe mai bine ca tine, atunci îmi pare rău, probabil trebuie să faci singur poze la produsele care trebuie înlocuite. :)

  • Zicu27 Aprilie 2018

   De aia îmi place mie comunitatea de pe acest blog: se dau doar idei bune!

 2. Andreea Russ27 Aprilie 2018

  Scurta traducere la ‘Ce vor femeile cand trimit barbatii la cumparaturi’
  – Daca te trimite dupa crema de maini, dischete demachiante, pasta de dinti sau orice obiect cosmetic si nu iti da poza in clar cu numele, marca, cantitatea, pretul inseamna ca pur si simplu nu ii pasa de care iei. Dischete alea sunt niste discuri amarate de bumbac cu care ne luam machiajul la sfarsitul zilei si le aruncam la gunoi, nu trebuie sa fie acoperite cu lacrimi de pui de panda. ce ai luat tu e foarte bun si corect, nu cred ca o sa ai plangeri (hei, al meu se bazeaza pe pret, tu ai mizat pe cantitate, oricare varianta e bune).
  – La noi in familie aplicam regula ‘Daca nu ai zis de care nu ai dreptul sa comentezi’. daca dau o instructiune vaga (vezi mai sus motiv) si imi vine cu ceva plezneala de crema/pasta/sampon ieftin nici nu stramb din nas pentru ca hei, e vina mea, nu am fost explicita.
  ioi cat am scris, pe scurt conculia e ca la astefel de cumparaturi orice luati e bine pentru ca daca era ceva important luam noi. dichetele demachiante oricum merg la gunoi, cu crema de maini de fapt ne dam pe calcaie sau reparam o poseta veche so oricare e bune, iar cu pasta de dinti punem in aplicare ceva tutoriale de pe youtube de scos jegul dintre placile de gresie din baie.

  • Andreea Russ27 Aprilie 2018

   scuzati greselile, graba mare, nu am mai trecut sa editez.

 3. Constantin3 Mai 2018

  Dezavantaj cand esti (aproape) insurat cu o straineza: “nu a inteles vanzatoarea ce am cerut” susura ea nevinovat cand imi aduce altceva decat ceea ce am rugat-o eu sa imi cumpere…(De parca ce mare diferenta e intre Heineken si Leffe….). Si nu, nu pot sa ii spun sa invete mai bine romaneste ca risc sa dorm pe balcon…. :) In rest nu sunt probleme, de fiecare data cand ma trimite sa ii cumpar ceva “de fete” o pun sa imi “deseneze” (poze plus tone de explicatii) detaliat daca nu pricep din prima despre ce este vorba…

 4. brontozaurel3 Mai 2018

  Feminin sau nefeminin, n-as cere nimanui sa-mi cumpere ceva fara sa-i dau si poza si eventual si sa-i zic la ce raft sa se duca.

  Nu de alta, da’ acum… multi ani deja, i-am rugat pe ai mei sa imi ia niste briose si mi-au adus niste painici. Ca de, pe alea scria “Brioche”. In timp ce pe briosele mele scria “Muffins”.

Păreri?