Cum ştii că eşti bolnav de online

Aseară, ca tot românul, ne-am pregătit de “Românii au talent”, că la ce să te uiţi vineri seara? Doar n-om fi masochişti şi ne-om uita la Naţional TV sau Kanal D, posturile cu cele mai proaste filme din istoria televiziunii. Şi când zic ne-am pregătit, apoi aia e pregătit, tati: popcorn, Cola, seminţe, bere, chipsuri etc. Să ştim o treabă. Dovada e roaba de popcorn de mai jos.

Ne punem în pat, cu toate treat-urile în jurul nostru, începe show-ul şi, la un moment dat, dispare imaginea. Oh, the horror! Stăm, aşteptăm, aşteptăm şi… nimic. Începem să ne agităm, CUM SĂ PIERDEM ROMÂNII AU TALENT? Riscam să fim marginalizaţi social, pe motiv că am ratat semifinala. Şi nu glumesc deloc, ţinând cont de nebunia pe care a declanşat-o acest show. Replica Floricăi a fost edificatoare pentru un om bolnav de online:

“O fi intrat prea multă lume pe site şi s-o blocat…”

Da, ne uitam la televizor.

6 Comentarii
 1. tac'su2 Aprilie 2011

  asa-i Floricico, asa-i :)

 2. Vlad3 Aprilie 2011

  asta se cheama “self-owned”

 3. Roscata3 Aprilie 2011

  asta nu’i nimic… uite aici…http://neamtu.romascani.ro/fiecare-cu-pasarica-lui/ … noi suntem si mai bolnavi :)) =))

 4. Rica Badea3 Aprilie 2011

  Imaginea asta e cea mai reprezentativa pentru ceea ce simt cand citesc ce spui aici http://shoppers.ro/i_feel_like.jpg

 5. koshbo3 Aprilie 2011

  Un alt semn e cand pui linkuri intr-un text tiparit :))

 6. cineva4 Aprilie 2011

  :)) ce m-am distrat.
  Rad de necazul omului, stiu, dar cand am citit si la Neamtu, am ras cu lacrimi.
  Eu mi-s departe de astea, numai Sambata in loc sa zic “da-mi camera sa fac o poza” am zis “stai sa scot web-ul” si eram in inima padurii, ca pe la rinichi fusesera altii.

 7. […] fan Andi Moisescu şi aseară, înainte să adorm, chiar mă gândeam la emisiunea “Românii au talent“. Ştiţi cum se spune că visezi ultimul lucru la care te gândeşti? No, fix asta mi s-a […]

Păreri?