Cum să faci o femeie să plângă

Dragele mele, știu că nu o să vă supărați că împărtășesc acest secret, pentru că, dacă ați ajuns în jurul vârstei de 30 de ani, o să vi se pară maxim amuzant și nu trădare.

De-a lungul timpului, de fiecare dată când noi, femeile, reușeam să scoatem o ceartă dintr-un pahar care nu s-a așezat pe coaster așa cum am vrut noi, probabil v-ați gândit cum naiba ați putea și voi, bărbații, să aveți puterea asta de a ne supăra atât de repede dintr-un simplu fleac.

Probabil ați și încercat, când ne-ați spus că nu ne stă bine cu rujul ăla. Noi am știu că toate beauty influencerițele îl recomandă și sunteți voi fraieri, așa că nu ne-am supărat. Sau când ne-ați spus că nu știm să instalăm Windows-ul, noi am zis că știm, iar după aia că nu mai știm. Nici atunci nu ne-am supărat, pentru că, hahaha, tot micuții de voi l-ați instalat până la urmă.

Sigur, e ușor să faci o femeie să se supere pe un bărbat, dar voi știți cât de greu e să faci o femeie să plângă? Da’ nu oricum, ci cu lacrimi de crocodil. Hai că vă spun eu.

Duceți o femeie într-un magazin și puneți-o să probeze trei rochii. Nu una, nu două, TREI. Trei rochițe e limita suportabilității pentru o femeie, după care va ceda.

Garantat, la a treia rochie care nu îi vine așa cum visează se gândește că nu mai mănâncă niciodată, că o să meargă la nutriționist, la sală, că o să-și facă operații și, în principiu, are toate gândurile astea în timp ce e în curu’ gol în cabina de probă și vorbește la telefon cu prietena ei cea mai bună. Și plânge ca și cum a aflat că a murit Tom Hardy.

True story, auzită recent la mall, chiar lângă cabina mea de probă :))

Păreri?