Cum mă răzbun pe ursuzii din cartier

Am mai scris, locuim pe cea mai aglomerată stradă din Cluj, toată lumea parchează cum şi pe unde poate. Oamenii (marea majoritate) sunt atenţi să nu încurce pe cineva, nu prea parchează pe locurile plătite şi, dacă e cazul, îşi lasă numărul de telefon în bord. Aşa mi-am făcut, de altfel, un prieten avocat, un taximetrist şi o actriţă. Ne unim prin tetrisurile de parcări. În plus, ca femeie, dacă vrei să înveţi parcări, te invit câteva săptămâni pe strada Mehedinți. Pilot de raliu pleci de aici!

Cu toate acestea, ăia care se uită pe vizor când se aprinde becul pe scară, ăia care desfac plicurile de la avizier, deşi nu sunt pe numele lor, ăia care dacă te prind în lift după ora 9 dimineaţa te întreabă de ce nu eşti la muncă, ăia care îşi lasă şlapii odioşi pe preşul de la intare, sunt tot ăia care cred că, dacă și-au marcat odată teritoriul la rădăcina unui copac, beți fiind, tot cartierul e al lor.

No, fix ăştia sunt cei care ridică ştergătoarele maşinilor, să le arate ei șoferilor cine sunt stăpânii cartierului! Nu contează că omul nu avea unde să şi-o parcheze altundeva, nu contează că nu există suficiente locuri de parcare, nu contează că suntem sufocați, ei trebuie să aplice legea lor.

Justiţiarii fără minte şi rost ai cartierului îşi aleg victimele random. Ca nişte laşi adevăraţi, aşteaptă să se lase seara, ridică ştergătoarele, apoi fug în casă și se bat pe burta grasă de fericire.

Îmi şi imaginez satisfacţia cu care adorm, crezând în steaua lor de șerifi de cartier.

Din păcate pentru ei, eu, în weekend-uri, după evenimente, mă întorc acasă mult după ce lupii se culcă. Și nu doar în weekend-uri, oricând am ocazia fac asta.

Din păcate pentru ei, eu sunt şi mai dementă.

Şi ştiţi ce fac?

După ce parchez, chiar dacă sunt obosită şi tot ce vreau e să-mi iau lucrurile din maşină şi să mă duc la somn, îmi rezerv câteva minute din timpul meu şi PUN LA LOC TOATE ŞTERGĂTOARELE!

TOATE!

UNUL NU LAS RIDICAT!

Take this, motherfuckers!

8 Comentarii
  1. Stefan29 August 2017

    Credeam ca sunt singurul…

  2. FrigiJderul29 August 2017

    Calm down, satan

  3. velu29 August 2017

    Io am crezut ca ti le ridici singura ;-)

  4. geretus30 August 2017

    Acum niste ani ( vreo 7-8 cred) am parcat in fata la Medicover din Plevnei ( Bucuresti) pentru 15 min. Eram cu copilul la urgenta. Sigur ca parcasem pe locul cuiva si nu mai stiu daca lasasem sau nu nr de tel in parbriz ( de obicei il las cand blochez sau pe locurile oamenilor). Am gasit stergatorul indoit. La masina pe care o avem atunci – nu mergeau ridicate… Si ca sa fie sigur ca imi atrage atentia mi l-a indoit efectiv.
    A trebui sa-l schimb – nu mai era bun de nimic…

  5. Dragos30 August 2017

    Comportament demn de laudat, dar doar in perioada aprilie-noiembrie.

  6. Neprevazutul31 August 2017

    Inca avem nevoie de educatie si sa convietuim ca niste fiinte simple. Nu ca niste animale turbate ! Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul !

Păreri?