Cum afli dacă te vei însura cu o gospodină cicălitoare, iubitoare de telenovele

Ieri am avut o întâlnire cu un domn pe care l-am văzut pentru prima dată. Am trecut peste faptul că purta 3 (trei!!!) curele şi că blugii îi erau rupţi. Am trecut şi peste faptul că nu s-a sinchisit să se spele pe cap și avea părul slinos la o întâlnire de business. Am zis că aşa-s unii, mai artişti. Nu am trecut însă peste faptul l-a salutat doar pe Zicu. Nici măcar nu s-a uitat la mine, de parcă era doar Zicu în încăpere. Puteam foarte bine să-i răstorn biroul, nu cred că ar fi observat că exist.

Pe parcursul întâlnirii, care nu a durat foarte mult, din cauză că avea un băţ înfipt în fund şi o atitudine de zeu, dublată de o aroganță de semizeu, nu s-a uitat nici măcar din greşeală la mine. M-am uitat să văd dacă îi zâmbeşte lui Zicu sau îi trage cu ochiul, crezând că poate joacă în echipa adversă, dar nu. Era doar scârbit de superioritatea lui şi de faptul că trebuie să vorbească cu noi, muritorii de rând. Când am plecat l-am salutat şi, din nou, NU M-A BĂGAT ÎN SEAMĂ!

Cum știu că acest bărbat se va însura cu o gospodină cicălitoare, iubitoare de telenovele? Pentru că asta merită genul ăsta de bărbați. Iar viața nu iartă.

3 Comentarii
 1. provinciala6 Mai 2014

  cred ca o iubitoare de telenovele ar fi un vis. doamna poate ca ar fi ar comanda cate o tigaie de la teleshopping dar ar fi probabil o gospodina de invidiat. ma gandesc ca ar merita o dependenta de coafor, solar si shopping, care uita de el pana dimineata cand se intoarce din club.

  ma gandesc doar.

 2. Lorand R. Minyo7 Mai 2014

  Va trebuie un plugin de like la comentarii :-)

 3. Viorel1 Iunie 2014

  eu vreau o gospodina chiar si cicalitoare, si poate sa mai aibe inca cateva defecte atat vreme cat e gospodina. dar unde ? :((

Păreri?