Cu toţii avem nevoie de puţină magie în viaţa noastră

La iniţiativa lui Cristi Gog şi alături de comunitatea clujeană, am început anul trecut un eveniment care dorim să devină tradiţie: Nepoţi de Crăciun. Anul acesta, suntem mai mulţi bloggeri implicaţi în organizare, avem sarcinile bine trasate, avem un site, un cont de twitter, o pagină de facebook (pe care vă invităm să le urmăriţi) şi pregătim trei momente importante pentru a ne susţine cauza. Oricât de cinic ar suna, în această perioadă, acţiunile caritabile se îndreaptă mai mult către copii. Tocmai de aceea, noi încercăm să ajutăm o altă pătură socială.

Scopul nostru e să ajutăm bătrânii din centrele de zi din Cluj-Napoca. Anul trecut, ne-am propus să strângem 50 de pachete, am strâns 100. Anul acesta, cu ajutorul vostru, sperăm să strângem 200 de pachete, care să facă sărbătorile mai frumoase pentru nişte bunici.

Primul eveniment va fi chiar în această săptămână, însă nu vă pot spune mai multe, nu vreau să stric surpriza. Al doilea eveniment va fi în data de 10 decembrie 2011 şi va consta într-un spectacol de magie, susţinut de celebrul Cristian Gog şi cei mai mari magicieni şi iluzionişti din România. O mare parte din veniturile realizate în urma vânzării de bilete va fi donată pentru acţiunea noastră.

Al treilea şi cel mai mare eveniment va fi pe 18 decembrie 2011, când va avea loc punctul culminant al campaniei, strângerea de alimente, la Polus Center. Dacă doriţi să ne ajutaţi, găsiţi pe site toate datele. Sau, mai simplu, puteţi să mă sunaţi direct pe mine sau pe Zicu :)

Şi pentru că eu cred că fiecare om are nevoie de puţină magie în viaţa lui, vă ofer trei invitaţii a câte două persoane la spectacolul de magie din 10 decembrie, ora 19:00, Casa de cultură a studenţilor. Primii trei veniţi, primii serviţi!

5 Comentarii
 1. te7 Decembrie 2011

  ce corect gest, bafta !

 2. alex8 Decembrie 2011

  Ne vedem la eventul nr 3!

 3. Florica8 Decembrie 2011

  @alex: Clar!:)
  @te:Multumim, speram sa iasa totul perfect!:)

 4. Ioana8 Decembrie 2011

  Felicitari pentru initiativa!
  Si daca ziceti voi ca fiecare are nevoie de putina magie, sunt curioasa sa vad cum e magia atunci cand e pe bune :-))

 5. Oana8 Decembrie 2011

  felicitari! :)

 6. […] Ioana și-a propus să o ajute pe Ioana cea mică, Groparu ze zbate pentru Zolty, Alina și Răzvan au grijă de bătrâni, Cristina și Persoana I organizează Fapte bune împreună pentru copiii din centrele de […]

Păreri?