Cu drag, despre blogging

Am spus cu drag pentru că, de când am intrat în lumea asta a online-ului, ne-am îndrăgostit de ea. TVdece is in a relationship with blogging, cu alte cuvinte. Nu putem decât să îndrăgim o lume care ne-a adus atâtea beneficii. Şi nu, nu e vorba de bani.

E vorba despre oamenii pe care i-am întâlnit la primele blogmeet-uri/tweetmeet-uri organizate de Andrei Crivăţ, oameni care, pe parcurs, ne-au devenit prieteni. Vasile Manu ne întreabă cum a fost prima întâlnire de genul ăsta pentru noi. Păi, în primul rând, unde altundeva putea să fie decât în Irish & Music Pub, locul unde se organizau adunările onlinerilor clujeni pe atunci? Şi a fost ciudato-interesant. Ciudat pentru că a fost prima dată când am luat contact cu nişte oameni care îşi puneau ideile şi gândurile pe internet, ca şi noi, şi i-am descoperit altfel decât îi ştiam din online. Până la urmă, ăsta credem că e cel mai fascinant lucru în online: să descoperi că în spatele unor pagini de internet se află nişte oameni total diferiţi de brandul pe care şi l-au construit în lumea virtuală. Ca să n-o mai dăm pe după vişin, ne-am bucurat să aflăm că sunt oameni, nu roboţi :)) Cât despre partea interesantă, am devenit atât de interesaţi, încât am tot participat şi la următoarele, apoi am început să le organizăm pe ale noastre.

Tot legat de blogging, răspunsul la întrebarea lui Dan e simplu: un blogger care ia în serios munca asta, nu are vacanţă. Dacă nu scrie, se gândeşte la ce va scrie, e mereu în căutare de subiecte, le şlefuieşte în minte, le notează, şterge unele dintre ele şi o ia de la capăt. Da, chiar şi în concediu!

2 Comentarii
  1. Jteph23 Iulie 2011

    Cine are concediu când vine vorba de blogging ? ^_^

  2. Andreea L.25 Iulie 2011

    “Dacă nu scrie, se gândeşte la ce va scrie, e mereu în căutare de subiecte, le şlefuieşte în minte, le notează, şterge unele dintre ele şi o ia de la capăt. Da, chiar şi în concediu!” foarte adevărat! Dacă la început nu mă străduiam prea tare, acum mă comport exact ca în descrierea de mai sus. :)

Păreri?