Cristian Pomohaci, de la familia tradițională la cea netradițională

În contextul dezbaterii familie tradițională/netradițională, s-a ignorat versatilitatea Iubitului interpret de muzică populară și fost popă, Cristian Pomohaci.

Cunoscând apetența Adoratului pentru ciocane, putem concluziona că Preamăritul poate face parte atât din familia tradițională, cât și din cea netradițională.

Astfel, dacă ne uităm în mitologia românească, aflăm că arma preferată a unui zmeu este buzduganul, pe care îl aruncă la mari depărtări pentru a-și anunța sosirea, izbea tot ce-i ieșea în cale, gen porți și destine, și alte năzdrăvănii. Gândiți-vă că Îndrăgitul cantautor ar găsi pe jos acest obiect care seamănă izbitor cu un ciocan și s-ar apleca după el. Iată, am avea o familie neaoșă, tradițională, românească între o făptură supranaturală din popor și Trimisul altei făpturi supranaturale pe pământ.

Dacă ne uităm în mitologia nordică, știm de personajul Thor și renumitul lui ciocan. Nu intru în detalii, că știți măcar din filmele Marvel despre ce e vorba. Gândiți-vă doar cum i-ar sclipi ochii Veneratului când ar găsi pe jos acest super ciocan și s-ar apleca după el. Și ce familie frumoasă, netradițională, ar putea forma cu Thor. Netradițională, pentru că nu e de-al nostru.

Singura problemă a Minunatului ar fi să nu rămână aplecat prea mult, într-o așteptare agonizantă a iubirii.

Și iubirea să nu mai vină niciodată.

Păreri?