Confesiunile unui actor ratat

De mic m-am văzut pe marele ecran. Mă uitam la Bonanza şi mă vedeam cowboy, mă uitam la James Bond şi mă vedeam spion, mă uitam la Mărgelatu şi mă vedeam haiduc. Microbul a crescut în mine şi nu-mi doream nimic altceva decât să ajung să joc. Mâncam filme pe pită, jucam imaginar, mă vedeam în toate, la fel cum copiii se joacă de-a personajele preferate. Apropo de asta, ţin minte că, odată, ne-am jucat şi noi la şcoală de-a Captain Planet. Chiar dacă era vorba de un desen animat, nici nu vă imaginaţi cât de bine m-am simţit că m-au lăsat să fiu personajul principal. Pentru o zi, l-am jucat pe Captain Planet şi eram în culmea fericirii, de am şi sărit peste cartofii prăjiţi de la cină (mai rar vezi un copil care să refuze cartofi prăjiţi) şi m-am dus în camera mea, unde m-am uitat la filme.

Anii au trecut, iar viaţa m-a dus în altă direcţie, dar microbul a rămas. Visam în continuare că voi ajunge să joc. Iar minunea s-a întâmplat într-o zi, când mi s-a oferit un rol. Primul meu rol. Lumea era a mea!

Filmuleţul care-ţi va schimba viaţa!

Vezi mai multe video din divertisment

Nu ştiam că mi se vor vedea doar picioarele şi nu voi avea ocazia să aflu dacă sunt făcut sau nu pentru asta. Apoi, viaţa mi-a zâmbit din nou. Mi s-a oferit rolul principal într-un thriller poliţist. Flacăra speranţei s-a aprins din nou în mine. Asta era şansa mea!
Cel mai scurt film din lume!

Vezi mai multe video din divertisment

Nimeni nu mi-a spus că voi muri din prima scenă. Şi ăla a fost momentul în care am renunţat la visul meu. Cele două şanse pe care mi le-a dat viaţa s-au dovedit a fi nişte semnale că poate nu sunt făcut pentru asta. Dar poate voi sunteţi, poate sunteţi făcuţi să filmaţi, să deveniţi VIP-uri. Pentru că despre asta e vorba în concursul Watch&Match de la EuroGSM. Vă înscrieţi aici, fără să depuneţi niciun efort, doar cu numele, email-ul şi numărul de telefon. Şi va trebui să vă grăbiţi, pentru că mai aveţi timp doar până pe 18 noiembrie!

De ce să vă înscrieţi? Pentru că veţi fi chemaţi la un casting, în urma căruia vor fi aleşi cei mai buni 10 oameni, care vor filma câte un scenariu pus la dispoziţie de către cei de la EuroGSM. Deci, veţi avea ocazia să demonstraţi că ştiţi să jucaţi, nu ca mine! Apoi, va urma o perioadă de votare a celor 10 filmuleţe, perioadă în care va trebui să vă promovaţi filmuleţul ca să strângeţi cât mai multe vizualizări, în urma căreia veţi putea câştiga nişte premii. Cele mai premii! Clipul care strânge cele mai multe vizualizări va primi noul iPhone 4S, favoritul juriului EuroGSM va primi un LED TV Philips, iar pentru a oferi o şansă tuturor participanţilor se va trage la sorţi un aparat foto Sony!

Scoateţi actorii din voi şi demonstraţi că sunteţi mai buni decât mine! Vă provoc :D

14 Comentarii
 1. Valy16 Noiembrie 2011

  Castingul va fi la Bucuresti sau la Cluj?

 2. florica16 Noiembrie 2011

  @Valy: La Cluj dar asta nu ar trebui sa te impiedice sa participi,mai ales ca ai ce arata if u know what i mean:))

 3. alex16 Noiembrie 2011

  si uite asa o sa castig un iPhone 4s :))

 4. Valy16 Noiembrie 2011

  Cam departe… M-am inscris just for the fun …Sa vedem ce-o fi…insa nu promit ca voi putea ajunge la Cluj :(

 5. florica16 Noiembrie 2011

  @Valy: Facem sa fie bine daca e , ok?:P

 6. florica16 Noiembrie 2011

  @alex: Venim la casting sa te vedem:D

 7. Valy16 Noiembrie 2011

  No hai ca m-am bagat. Pe cai ca se filmeaza :))

 8. katairobi16 Noiembrie 2011

  nu ar fi deloc corect sa ma bag si eu la acest concurs:))

 9. zicu16 Noiembrie 2011

  @katairobi: Dimpotriva, eu zic ca ar fi chiar indicat :D

 10. katairobi16 Noiembrie 2011

  numa daca o fac in maghiara:))

 11. florica16 Noiembrie 2011

  @katairobi Eu in locul tau m-as inscrie. Stii si tu ca te-ai descurca de minune:) Hai sa lasam modestia putin jos;)

 12. gaby16 Noiembrie 2011

  Motor and…action :D cred ca ma bag

 13. zicu16 Noiembrie 2011

  @gaby: Bafta! :D

 14. cineva16 Noiembrie 2011

  Succes iti zic,ca sa ma pot bucura apoi de titluri d-astea “Se pare ca pupaptul Iphone-ului i-a purtat unuia dintre cei trei tineri noroc…” daca vrei sa stii cum,citeste mai departe.”Şoc!Unul din cei trei a fost ales”,etc,etc.

 15. […] am citit despre concursul Watch&Match de la EuroGSM, știam concurentul potrivit pentru așa ceva. Are […]

 16. […] ce i-au căutat, i-au testat şi după ce s-au luptat în vizualizări, s-au găsit cei trei mari câştigători ai […]

Păreri?