Comunitate clujeană, o facem din nou?

Sunt foarte puțini oamenii care sunt dispuși să iasă din zona lor de confort și să se implice pentru a-i ajuta pe alții. Iar când e vorba și de efort fizic, lucrurile se complică și mai mult. Noroc că sunt oameni care ne mai “dau peste nas” și ne arată că, dacă vrei cu adevărat, te poți implica.

Cezara a lăsat comoditatea fotoliului și a ales să participe la Swimathon Cluj, un proiect caritabil prin care putem ajuta secția de copii de la terapie intensivă, cu scopul de a strânge o sumă cât mai mare pentru ei. Concret, oricine s-a putut înscrie ca înotător la această competiţie, iar noi ne putem alege să-l susţinem financiar pe unul dintre ei. Pentru că Cezara e de-a noastră și pentru că a ales să se implice activ în acest eveniment frumos, eu vă propun să ne activăm, să donăm și să-i convingem și pe alții să o facă. Putem să donăm o sumă fixă pentru toată evoluţia Cezarei, indiferent de numărul de lungimi de bazin pe care le face, fie donăm minim 1 leu pe lungime de bazin, ea propunându-și să înoate 20 de lungimi de bazin olimpic în 60 de minute.

Cezara tocmai şi-a terminat de scris disertația, lucru pe care l-a îmbinat cu antrenarea pentru competiţie. Cezara e una dintre cele mai bune persoane pe care le cunosc. Nu ştiu câți s-ar fi putut gândi la orice altceva în afară de examen. Credeţi-mă pe cuvânt, merită să fim alături de ea şi să facem, în acelaşi timp, o faptă bună!

Din păcate, noi aveam planuri stabilite de mult pe acest weekend, dar voi puteți să o susțineți pe Cezara şi fizic, sâmbăta asta (7 iulie)!

Hai să arătăm, din nou, ce faini suntem!

Despre asta a mai scris și Gabi

2 Comentarii
  1. RAIDER3 Iulie 2012

    la concursu` de inot pe verticala, ma inscriu eu. sunt campion cand e vorba sa ma scufund.

  2. Ramona3 Iulie 2012

    @Raider

    te sustin financiat daca participi! :)

  3. […] TVdece, Ciulea, Florin Rușanu și Vasile pentru post-urile de pe blog (Florin s-a hotărât să se și […]

  4. […] TVdece, Ciulea, Florin Rușanu și Vasile pentru post-urile de pe blog (Florin s-a hotărât să se și […]

Păreri?