Competiția renovărilor

De fiecare dată când mă duc la Baia Mare, părinții îmi fac câte o surpriză. Ba au zugrăvit, ba au schimbat mobilierul, fel de fel de upgrade-uri prin casă.

Acum, dacă niște prieteni rămân cu vopsea după ce și-au zugrăvit apartamentul, să NU faceți ca noi și să ziceți: “hai să împrospătăm și noi living-ul, ce poate fi așa greu? Nu avem multă mobilă și terminăm în câteva ore!” Fast forward, Răzvan și prietenul au muncit 12 ore, dar măcar a ieșit fain! Ce, noi suntem mai proști? Ce, noi să n-avem un perete bordo în living și unul în birou? Ce, noi nu putem să le facem o surpriză alor mei?

În plus, am cumpărat niște draperii pentru camera în care stau ei când vin la noi, eram pregătită să le dau șah-matul renovărilor.

A venit ziua cea mare, eu cu Răzvan eram agitați ca doi copilași în prima zi de școală. Ce o să zică, cum o să reacționeze? O să le placă? O să fie impresionați că Răzvan a zugrăvit? Vai, că abia așteptam să sune la ușă!

Și au ajuns.

Și au despachetat toată Baia Mare, în timp ce noi încercam să îndesăm prin frigider, congelator și cămară.

Și ne-am dat cadourile de bun venit… șiii, într-un final glorios, ne-am pus la masă.

Și noi ne uitam la perete, ei nimic.

Și noi tot ne uitam la perete, ei discutau de ceapă.

Băi, oameni buni, NI-MIC!

La un moment dat, Răzvan a izbucnit:

– Da’ chiar nu vedeți nicio schimbare?

– …

– Nu vi se pare nimic nou?

– Aaa, tablourile alea?

– …

3 Comentarii
  1. Diana5 Aprilie 2018

    Nu zic doar așa, dar textul îmi vine ca o consolare..noi am zidit doua uși din casă (una era chiar pe holul de la intrare) și ulterior, au venit câțiva prieteni și membri ai familiei pe la noi: la fel, NI-MIC:))
    Cum sa nu observi ca lipsesc ușile?!:|

  2. Constantin10 Aprilie 2018

    Hi! Hi! La mine a fost si mai misto…Se muta spanioloaica la mine, ai meu nu stiau nimic de chestia asta. Isi indeasa in sifonierul meu toate hainele ei, de la rochii si fuste, la lenjerie intima. Vine maica-mea in vizita inopinata la mine (spanioloaica era plecata-serviciu, shopping, amant..nu mai tin minte…). La un moment dat, o aud pe mama: trebuie sa schimbi prosopul din baie ca e ud …si tusti la sifonierul din dormitor sa ia prosop. Alerg si eu panicat, bineinteles ca ajung prea tarziu, mama luase deja prosopul. Ma uit tamp la ea in timp ce imi spune foarte vesela: ” ce prosoape de baie frumoase ti-ai luat!”…..

Păreri?