Clujencele sunt cele mai puternice femei din România!

Poate ați apucat să vedeți video-ul de mai jos. Dacă nu, minunați-vă:

Tanti are 62 de ani și împinge la piept cu niște zeci de kile bune. Cred că băieții care își plimbă mușchii pe la sală, urlând ca niște urangutani când trag de fiare, vor fi ușor invidioși.

Am aflat, #pesurse, că e la o sală din Cluj. Deci poate te gândești de două ori înainte să-ți iei o clujeancă. Sau, no, o ardeleancă.

Că poate nu-i bine s-o enervezi și să te rupă pe genunchi ca pe un băț. Credeți-mă, știu despre ce vorbesc.

3 Comentarii
  1. cluj29 Iunie 2014

    E un fake cat se poate de clar ! .. eu fac antrenament regulat in sala aceea de un an jumate si am impins la banca aceea de zeci de ori. Culoarea discurilor de pe bara e neobisnuita, ceva nuanta de albastru.. si de fapt toate discurile din sala sunt de culoare neagra. Deci chiar nu stiu ce cautau discurile alea (bucati de plastic ci siguranta) pe bara ;-) Daca va uitati mai atent pe suportul barii, la baza acestuia, se vad asezate cateva discuri care sunt cele negre de care vorbesc. Inca un detaliu care demonstreaza fake-ul e momentul cand pleaca de langa bara doamna , aceasta se loveste de discuri de pe bara si se vede f clar ca sunt cate 3 discuri de o parte si de alta. Deci in nici un caz nu a facut doamna nici cu 80kg nici cu 120kg , avand in vedere ca greutatile cele mai mari sunt de cate 20kg… Sincer chiar nu inteleg ce au vrut cei de la Gimmy sa demonstreze cu acest fake, dar e chiar penibil. Sanatate si spor sport ! ;-)

  2. Cosmin29 Iunie 2014

    Hai ma ca tanti merita tot respectul, in conditiile in care bara goala are 15 kg

  3. Radu30 Iunie 2014

    Fake, nefake tanti respectiva a ridicat minim 20 de kg, bara + greutatile(daca ar fi de plastic).

Păreri?