Cluj Brands Tour – cel mai frumos cadou de ziua mea

Astăzi, pentru a nu ştiu câta oară, împlinesc frumoasa vârstă de 16 de ani. Bine, mai adăugaţi voi zece şi iese la fix :) Vă rog să notaţi acest an în calendar, va ieşi un vin bun, căci anul acesta visele se împlinesc. Tot ce mi-am dorit de ziua mea a fost să fiu înconjurată de oameni frumoşi şi dragi. Cluj Brands Tour este cadoul meu pentru mine! :)

De multe ori, e greu să scrii despre un eveniment atunci când ai fost în postura de organizator. Pentru mine e uşor, de această dată, deoarece, timp de 3 zile, am fost înconjurată de oameni speciali, fiecare dintre ei fiind ca un cadou pentru mine.

O să încep cu Zăineasca şi Ruben, echipa Cluj Brands Tour. Zăineasca a mai lucrat cu mine, ştie că trebuie să fie genială în 10 minute. Cu Ruben am stat o noapte întreagă pe Messenger să facem ultimele modificări pentru site-ul oficial al evenimentului. Pentru că Ruben are calitatea de a fi mai perfecţionist decât mine :) Amândoi mi-au depăşit aşteptările şi le mulţumesc din suflet pentru profesionalism.

Alt cadou frumos au fost brandurile incluse în tur. Cu unii aveam deja o relaţie, cu alţii am creat-o adhoc. TOŢI, dar absolut TOŢI, au fost mai mult decât deschişi şi dornici să creăm un eveniment unic în online-ul românesc şi să-l facem memorabil. În spatele brandurilor sunt niste oameni minunaţi şi dedicaţi care dau suflet companiilor pe care le reprezintă şi mă bucur că am putut să arăt şi altora asta. Eu mă înclin în faţa lor şi le mulţumesc pentru că au avut încredere în mine şi m-au lăsat să le arăt ce pot face pentru ei: Banca TransilvaniaNapolact, Vitacom, Farmec, Jolidon, Ursus şi Triulilu.

Când spui “partener”, te gândeşti la cineva care îţi oferă un sprijin real. Cadoul pe care mi l-au făcut partenerii evenimentului e că mi-au oferit tot sprijinul din lume. Au spus da. Fără să clipească! Best Western Fusion Hotel, Autonom rent a car, Ludwig Bavarian Bierhaus, Starbucks şi Webfactor. Le mulţumesc şi lor din suflet pentru tot!

Un mulţumesc special merge către Primăria Cluj-Napoca şi Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt. Pentru clujeni, deschiderea Primăriei faţă de online nu e o surpriză şi ca să înţelegeţi exact gradul lor de implicare, vă spun doar atât: am ţinut legătura cu Oana prin telefon şi mail chiar şi seara târziu sau noaptea. Îţi mulţumesc din suflet, Oana, şi vreau şi eu reţeta pentru cafeaua aia care te ajută să lucrezi şi noaptea :)

Apoi, bloggerii invitaţi din ţară. Fiecare din voi are felul său aparte de a-mi fi drag, fiecare a fost un cadou, dar împreună mi-aţi transmis o stare pe care sper să o port cu mine cât mai mult timp. Mulţumesc din suflet Tiţa. Pentru TOT. Mulţumesc Brylu, Auraş, Gabi, Siropel, Lilişor, Răzvan, Claudia, Corina, Denisa, Sebi, Ruxa, Ovi, Toma şi Tudor. Mi-aţi făcut ziua!

Nu în ultimul rând, prietenii mei de la Cluj, fără de care evenimentul nu ar fi fost la fel. Vă mulţumesc sincer pentru suport, pentru implicare, pentru ajutor, pentru că aţi demonstrat încă o dată că suntem o comunitate. N-o să vă înşir pe toţi, pentru că sunteţi prea mulţi şi mi-e frică să nu uit pe cineva, dar să ştiţi că fiecare dintre voi are un link în sufletul meu.

Consider că e cea mai frumoasă aniversare a mea, pentru că mi-am petrecut-o şi mi-o petrec alături de voi toţi şi ştiu că mă veţi ierta pentru acest post emoţional.

Ce urmează? Cluj Brands Tour, ediţia 2!

Cluj Brands Tour este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt: Banca TransilvaniaNapolactVitacomFarmecJolidonUrsus şi Trilulilu, iar ca parteneri îi avem pe: Best Western Plus Fusion HotelAutonomLudwig Bavarian BierhausStarbucks şi Webfactor.

13 Comentarii
 1. brylu12 Septembrie 2011

  Te sarut cu drag, scumpa mea. La multi ani. Cadoul a fost cel putin la fel de frumos si pentru noi.

 2. Bungust12 Septembrie 2011

  La multi ani!

 3. soro12 Septembrie 2011

  Sa fii sanatoasa cat sa mai primesti 1000 astfel de cadouri!

 4. Ioana12 Septembrie 2011

  La multi ani, Florica, si felicitari inca o data tie si lui Zicu pentru tot!

 5. CristinaTM12 Septembrie 2011

  La multi ani si felicitari pentru eveniment! V-am urmarit tot weekend-ul.

 6. Claudia12 Septembrie 2011

  La multi ani, draga mea! Ma bucur ca am putut sa fiu parte din cadoul tau! Iti doresc multe multe zile ca acestea!

 7. tudor CeMerita12 Septembrie 2011

  esti minunata! :) la cat mai multe aniversari de 16 ani.

 8. Andrei12 Septembrie 2011

  La multi ani, tot de 16 sa fie! A, si sa nu uitam:

  Desteapta-teeee romaaaaaaneeeee :))

 9. lacramioara12 Septembrie 2011

  La multi ani si felicitari! Citesc cu mare drag tot ce scrii.

 10. florica12 Septembrie 2011

  @all: Va multumesc tuturor pentru toate gandurile bune. Multumesc ca ma cititi, ca imi lasati comentarii si in general multumesc ca sunteti alaturi de noi :)

 11. olteanucluj12 Septembrie 2011

  La multi ani Alina! iti multumesc pentru sansa de a cunoaste oameni asa faini ca voi si toata trupa de bloggeri/trolleri whatever…sanatate si multe bucurii!

 12. adina12 Septembrie 2011

  la multi ani!!!!

 13. […] Pentru co-organizatoarea Alina alias Florica de la TVdece, Cluj Brands Tour a fost “cel mai frumos cadou de ziua ei”. […]

 14. sunatoarea13 Septembrie 2011

  sa inteleg ca zicu a fost plecat de acasa sau a uitat sa-ti ia un cadou de nu l-ai mentionat si pe el

 15. […] mulţi ani”. Dacă weekend-ul dinaintea zilei mele de naştere am plutit pe un nor de fericire, din motive lesne de înţeles, de ziua mea, care a picat într-o luni, am fost la job. Unde am muncit şi am dat “like” la […]

 16. […] #clujBrandsTour – un eveniment tot marca TvDeCe […]

Păreri?