Cel mai performant motor de căutare

Nimic din ce există pe piață în momentul de față nu se compară cu acest motor. E rezultatul a unor mii de ani de evoluție naturală, iar asta nu doar că îl face performant, ci și de temut. Google se poate ascunde. Pe restul nici nu are rost să le menționez.

Cel mai performant motor de căutare de pe planetă e femeia aflată într-o relație.

Încă de la începutul relației, femeia începe să indexeze tot. Pe parcurs, filtrează informația și dezvoltă niște tag-uri la care reacționează instant.

Să luăm exemplul nostru. De-a lungul timpului, am observat că sunt foarte bine indexat la Florica pe tag-ul “bere”. De fiecare dată când mă aflu în preajma ei și pronunț acest cuvânt, se întoarce către mine. Nu vrea să-mi spună nimic, nu se uită urât la mine, nu mă judecă, pur și simplu îmi comunică faptul că m-a auzit. Și nu că se întoarce, ci dă lecții la viteza de reacție, timpul de răspuns fiind sub o milisecundă.

Astfel, femeia dezvoltă o rețea de cuvinte-cheie, pe care le folosește atât de eficient, încât să-ți lase impresia că ești liber. Când le folosești, se activează. Și doamne feri să fie unul dintre tag-urile rele. Că Google-ul îl poți închide, dar femeia nu.

Voi pe ce sunteți indexați?

6 Comentarii
 1. cotos15 Aprilie 2013

  :)) Si nevasta mea are indexat tot. Cand aude fotbal, face legatura cu restul cuvintelor cheie. Nu ai cum sa pacalesti femei, pe cand goagalu mai poti…

 2. mihaela15 Aprilie 2013

  si mult continut unic:)

 3. dragosmone15 Aprilie 2013

  Eu sunt indexat pe “mancare”, “burta” si “alb demisec”

 4. OanaS15 Aprilie 2013

  Io, ca o femeie care sunt, l-am indexat la cuvantul “telefon”..daca mai aud o data “iubi, da-mi telefonul de pe noptiera” o sa depasesc bariera supersonica la reactie :))

 5. deea15 Aprilie 2013

  Eu am indexat asa, mai multe substantive, printre care halva, ceafa de porc, ciocolata, bere, Coca-Cola

 6. Dragos16 Aprilie 2013

  Foarte tare :)) Cand am vazut titlul, ma gandeam ca e vreo demonstratie tehnica, cand colo e ceva stiintific

 7. […] ce am povestit despre cel mai performant motor de căutare, a venit momentul să aducem în discuție o altă minune a naturii. Pentru că, la fel ca în […]

Păreri?