Cel mai al doilea blog colectiv

Un fel de ante scriptum:

sursa: folclorul urban bucureştean

Ştii că nu te-ai apucat degeaba de blogging în momentul în care te afli într-o încăpere alături de 600 de oameni şi unii dintre ei vin, din senin, să te salute şi să-ţi spună că-ţi apreciază munca. Oameni pe care nu i-ai văzut niciodată în viaţa ta şi despre care nu ştii nimic. Pentru noi, ăsta este cel mai mare câştig, în urma participării la RoBlogFest.

Sigur, n-avem cum să nu fim bucuroşi pentru locul doi la categoria blog colectiv, după doar doi ani de blogging. Unii poate au participat la toate ediţiile şi n-au câştigat nimic. Noi am fost norocoşi să avem alături oameni care au apreciat munca noastră printr-un vot şi aşa am reuşit să aducem locul doi la Cluj. Pentru că este atât realizarea noastră, cât şi a blogosferei clujene.

N-o să-mi dau cu părerea despre câştigători. De ce aş face-o? Îi felicit şi aştept articole care să facă valuri în blogosfera noastră, demne de cel mai bun blog colectiv şi cel mai popular blog din România. (Sîrbule, tu oricum eşti cel mai popular în inimi)

Ca să fac referire la fotografia de la început, odată cu participarea la petrecerea RoBlogFest, am început să-mi dau seama că cei din spatele avatarurilor şi pseudonimelor de pe net sunt… sunt… oameni… REALI! :)) Am avut plăcerea să-i cunosc pe mulţi dintre ei, ăsta fiind al treilea mare câştig al excursiei la capitală. N-o să mă apuc să-i înşir, pentru că mi-e teamă să nu uit pe cineva, dar am credinţa că cei cu care am schimbat o vorbă, mai lungă, mai scurtă, mai savuroasă, mai haioasă, se simt când citesc aceste rânduri.

Le mulţumim încă o dată celor care ne-au votat şi unui om în mod special: Arhi. Prin susţinerea lui de pe ultima sută de metri, care probabil ne-a ajutat să câştigăm, Arhi a demonstrat că în primul rând este om şi doar apoi blogger A-list. Un om pe care l-am văzut o singură dată în viaţa noastră, cu care ne-am mai conversat prin online şi care ne-a întins o mână de ajutor. Pentru că aşa a simţit el. Cum e aia? Bloggerii mari nu susţin blogosfera mică şi mijlocie? Ia mai lăsaţi frustrările şi puneţi-vă pe scris!

Gata, ne reapucăm de treabă, că, spre surprinderea Floricăi, blogul ăsta nu se scrie singur!

PS: Nu ştiu cum am reuşit, nu ştiu cum m-am învârtit, da’ am fost singurul blogger din provincie care a avut cameră la două hoteluri, adică Stil şi Caro, amândouă într-un mare fel. Dacă nu e o premieră în blogosferă, cu siguranţă e o premieră pentru mine: 2 nopţi, 2 hoteluri :))

16 Comentarii
 1. Vasile28 Martie 2011

  Primul!!!! Hai salut zicule, a fost o încîntare încîntătoare.

 2. andrei crivat28 Martie 2011

  ia sa-mi explici un pic, cum plm ar putea fi “realizarea blogosferei clujene” faptul ca VOI ati luat locul 2 la RBF ? Adica, mai exact, ce-a stiut face blogosfera asta clujeana in acest sens ? Si nu-mi raspunde ca v-au ajutat niste prieteni. Asa, “comunitatea”, ce anume a facut, concret, ca sa imparti succesul cu ea ?

 3. dragosmone28 Martie 2011

  Realizarea si felicitarile sunt exclusive ale echipei TVdece. Bravo mah!

 4. zicu28 Martie 2011

  @Vasile: La fel de incantator a fost si pentru mine, incantat fiind.
  @andrei crivat: Poate nu m-am exprimat eu bine: voiam sa zic ca e bine ca a venit un premiu si la cluj, ca a avut si onlineul clujean un reprezentant printre castigatori. Desigur, la vot popular, ca la jurizat avem si crocodilul.
  @dragosmone: Merci mah!

 5. cineva28 Martie 2011

  Yupiiiiiiiiiiiii!Te-ai intrebat vreodata de ce nu ati vrut sa participati?Felicitari!
  Zicu esti cel mai cel, cu un picior in Stil si altul in Caro…mai bine nu intreb ce imi trece prin cap.
  Va pup,pe amandoi.

 6. Marian28 Martie 2011

  Felicitările mele pentru amândouă realizările :) sincer, io eram sigur că o să fiţi pă primul loc şi am refuzat să cred tweet-urile de la faţa locului. acasă am verificat din 3 surse şi m-am convins :)

 7. Dan Ciulea28 Martie 2011

  felicitari ma, felicitari!

 8. Florea Cristian28 Martie 2011

  Io ma bucur ca te-am cunoscut si ca ati fost, totusi, in primii 3, chiar daca nu chiar primii. Acu’ mai trebuie s-o mai cunosc pe Florica, ca nu-i bine sa stii doar jumatate din TVdecei, avand in vedere ca nu numai unul munceste aici

 9. richie28 Martie 2011

  Hai Zicu recunoaste ca tu si Florica ati stat separati pe durata RoBlogFestului si d-aia v-ati cazat in hoteluri diferite. V-ati dat un belet de voie de un weekend :p

 10. zicu28 Martie 2011

  @cineva: Multumim! Hmm… oare ce iti trece prin cap?
  @Marian & @Dan Ciulea: Multam tare! Sper sa ne vedem cat de repede la o bere sa va spun chestii care nu se pot scrie, “din culise” [trolling]
  @Florea Cristian: Cat de curand, sper eu
  @richie: Ma, chiar nu, da’ oare cum ar fi fost? :))

 11. Cristian Gog28 Martie 2011

  Bravo ma, bravo! Anul urmator te intorci cu noua titulatura lipita in frunte.

 12. Marian28 Martie 2011

  no, ne vedem după joabe? :D cc @ciulea

 13. zicu28 Martie 2011

  @Marian: Ma, azi nu, ca sunt cam rupt, vedem pe weekend.

 14. Arthur28 Martie 2011

  Eu sincer spun cand spun ca va citesc aproape zilnic blogul cu mare drag. Nu stiu cum va situati, dar la mine sunteti la acelasi nivel cu Arhi, Zoso si Visurat – adica blogosfera mare. Dupa sufletul meu chiar spun sincer ca ati fi meritat primul loc!

 15. […] cunoscut, în sfârșit, pe Ligia Adam, pe Zicu de la TVDece, Liana Mitroi şi last but not least, pe băiatul ăla simpatic care scrie pe […]

 16. tac'su28 Martie 2011

  Mă Zicule, fii mîndru de ce ați realizat. În legătură cu înfiatu, să știi că io i-am zis și la Mă’sa despre voi: tu, Cristina si Marius, cei trei copchiii, care m-au recunoscut drept tată la București. Ea n-o fost prea încîntată, și o zis că prin ce ogrăzî am umblat io și ea n-o știut pînă acuma, dar am îmbunat-o io cum am știut mai bine și o zîs ca o să se mai gîndească și că trebuie să vadă și ea ce plozi îi mai aduc în bătătura. Din puntu meu de vedere sunteți adoptați tăți. Poți să-i spui și la Floricica că am să fiu și pentru ea tăt ca un tată, mă fiule. Acuma, un lucru iți cer: să nu ma faci de rușine.

 17. zicu29 Martie 2011

  @Arthur: Multumim mult! Pentru noi, nu e atat de importanta blogosfera din care facem parte, cat conteaza feedback-ul de la cititori ca tine. Astfel de aprecieri ne demonstreaza ca facem bine ceea ce facem si ne motiveaza sa continuam.
  @tac’su: Asta e cea mai buna veste din ultima vreme! Nu se va intampla. Efectiv mi-ar fi rusine sa te fac de rusine! Te salut cu drag si abia astept sa ne vedem din nou!

 18. […] Cel mai al doilea blog colectiv Cluj, ce faci miercuri seara? […]

Păreri?