Food a la Cluj special de 1 Mai: cea mai bună ofertă de mici din Cluj

Undeva în pântecele Mănășturului, ferită de tumultul orașului și aproape de sălbatica și sănătoasa pădure, se află o perlă a gastronomiei…

… ah, fuck it, să lăsăm textele pretențioase, că aici nu e cazul.

Dacă sunteți clujeni și nu ați auzit de Coco Bar, nu aveți dreptul să ne faceți “vinituri” pe noi, care mâncăm constant acolo. Bine, stăm foarte aproape, dar asta e altă discuție și crucea noastră, pe care o purtăm cu demnitate.

Iar dacă nu sunteți clujeni și tot nu ați auzit de Coco Bar, urcați-vă în orice taxi, spuneți “la Coco Bar” și știu băieții unde să vă aducă.

Chestia de mai sus se numește “ofertă”, pentru cunoscători, și costă 10 lei. Da, 5 (CINCI!) mici, o roabă de cartofi prăjiți și o lopată de muștar, 10 LEI! Și știți cum sunt? La fel de mirifici de fiecare dată, de nu ne mai săturăm de ei de câțiva ani, de ne mutăm sediul vara acolo, de mănâncă oameni de afacei importanți lângă oameni simpli din cartier. Plus alte preparate delicioase, la aceleași prețuri “de cartier”. Plus bere Neumarkt la sticlă de sticlă (!), probabil cea mai bună bere din România. Să vă mai povestim despre ce pizza bună au la 10-15 lei, că multe localuri de fițe de pe centru se pot ascunde? Nu, vă lăsăm să descoperiți, dacă nu ați făcut-o până acum.

Cu plăcere.

Și, voi ce puneți pe masă?

Păreri?