Ce vă mai place iaurţelul!

A trecut o lună de când am început să strângem #obiceiurisantoase, o campanie Activia.

Fiecare dintre cele şase fete şi-a ales o direcţie prin care va încerca să promoveze obiceiurile sănătoase, indiferent că vorbim de trup, suflet sau minte. La SMS Camp, am avut ocazia să prezentăm proiectul şi să ne prezentăm strategia (mulţumesc frumos pentru ocazie, Georgiana!), fapt ce m-a făcut să realizez că sunt nişte lucruri pe care aş vrea să vi le comunic şi vouă. Evident, am să păstrez cea mai bună concluzie la final, ca să puteţi râde lejer.

– Unii cred ca sunt trimisa îngerului sănătăţii absolute pe pământ. Ca să ne înţelegem foarte bine, şi eu încerc să-mi schimb viaţa, la fel ca şi voi. Faptul că mă/ne admonestaţi pentru orice lucru care vi se pare că nu se încadrează în campanie, nu ajută cu nimic. Vă rog să vă gândiţi că şi noi suntem oameni şi mai greşim. Hai, mai bine, să facem ceva constructiv şi pozitiv pentru noi toţi ;)

– Comunitatea din care fac parte trebuie lăudată public pentru dorinţa de a schimba ceva în bine! Vreau să vă felicit şi vă promit că voi pregăti acţiuni care să vă provoace în continuare şi să vă determine să încercaţi alte şi alte lucruri noi, care ne pot aduce mai mult bine în viaţa noastră! Vă mulţumesc, xoxo!

– Suntem şase fete, fiecare merge pe altă direcţie, face alte lucruri. Ceva trebuie să vă placă, ceva trebuie să vă atragă! Aţi auzit că Tomata face kick box la Timişoara? Caută şi tu o sală de sport în oraşul tău! Puteţi să ne scrieţi un mail, puteţi să ne căutaţi pe facebook sau pe twitter, suntem deschise şi dornice să vă ajutăm, dacă putem! Şi dacă nu putem, vă trimitem la cineva care poate!

– Bărbaţii nu consumă Activia! Deloc. Ei sunt masculi feroce, ştiu doar ce produse are, cum arată ambalajele, ce gust au, au produse favorite din gama brandului şi de fiecare dată când primesc un colet cu bunătăţi la Cluj, sunt dispuşi să se bată cu alţi fraţi masculi pentru un produs. În rest, emană testosteron la fiecare pas, sunt siguri pe masculinitatea lor şi nu consumă iaurt “de fete”.

9 Comentarii
 1. zicu8 Decembrie 2011

  Buna, sunt Zicu si imi place Activia! Gata, am zis-o, urmatorul!

 2. Makavelis8 Decembrie 2011

  Buna, sunt Andrei si la un moment dat, in 2011, am avut niste probleme. Am luat Activia doua zile consecutive ca sa scot ceva. A mers. Gata, am zis-o, urmatorul!

 3. Florica8 Decembrie 2011

  @Maka: Numai un barbat adevarat recunoaste! :)

 4. Laurentiu8 Decembrie 2011

  Cand n-am bere, beau si Activia. Sa nu ma deshidratez…

 5. Valy8 Decembrie 2011

  Buna, sunt Valentin si imi place Activia! Nu oricare, ci acela de baut, cu fibre. E excelent! Gata, am zis-o, urmatorul!

 6. zicu8 Decembrie 2011

  @Valy: Daaa, si eu la ala ma refeream! Te pup, skumpikule!

 7. Sorin Grumazescu8 Decembrie 2011

  Buna, sunt Sorin si n-am consumat niciodata Activia. Nu a fost nevoie. Dar cand se va intampla sa fie nevoie, voi consuma Activia si voi recunoaste fara sa-mi fie rusine. Gata! Urmatorul!

 8. Florica8 Decembrie 2011

  @Valy: Si mie imi plac alea :d
  @Laurentiu: Iaurt+bere=placere? :))
  @Sorin Grumazescu: Asa sa faci! :)

 9. brylu9 Decembrie 2011

  Buna, sunt Brylu si recunosc ca mahmureala de Activia este cea mai dureroasa. De fiecare data cand sunt mahmur de la prea multa Activia beau o bere ca sa ma dreg.

 10. […] Popa, Andreea Ursu, Oltea Zambori si Florica descopera noi obiceiuri sanatoase legate de sport si alimentatie si au scris despre noile […]

 11. […] Înainte de orice, daţi-mi voie să citez dintr-un articol scris de Florica: […]

 12. […] Înainte de orice, daţi-mi voie să citez dintr-un articol scris de Florica: […]

Păreri?