Ce evenimente dedicate online-ului nu trebuie să ratezi în septembrie

Dacă ești web designer/web developer și vrei mai multe de la viață, vei fi, pe 24 septembrie, la SmartWeb, prima conferință internațională dedicată comunității web și web designerilor din România. E suficient să te uiți pe lista de speakeri (toți sunt internaționali), ca să-ți dai seama de amploarea evenimentului. Chiar dacă vorbim de prima ediție, promite să devină un reper în domeniu pentru partea asta a Europei. Deci, web designeri, nu vă mai puteți plânge că “pentru noi nu se fac conferințe”. Aveți una și bună, profitați de ea! Până pe 31 august, există o ofertă pentru cei care se înscriu aici.

Dacă activezi în social media, marketing, PR, sigur nu trebuie să ratezi cel mai important eveniment dedicat social media și online-ului românesc, Webstock 2013! Am fost la Webstock, am și câștigat la Webstock, și vă putem spune că e diferit de tot ce există pe piața evenimentelor dedicate online-ului din România. Deci, pentru o cură de inspirație, trebuie să fiți pe 27 septembrie la București! De asemenea, dacă aveți un proiect care a avut cel puțin o componentă social media, mai aveți timp până pe 31 august să îl înscrieți la una dintre categoriile Webstock Awards.

3 Comentarii
  1. Alice28 August 2013

    Merg si eu la Webstock pentru prima oara, abia astept. Sunt sigura ca ma voi simti mica si neimportanta intr-o mare de oameni, dar sigur voi pleca de acolo cu multe informatii noi.

  2. florica29 August 2013

    @alice: o sa iti placa :)

  3. Stoian Ciprian31 August 2013

    La webstock 2013 sunt blogger acreditat! :)

Păreri?