Ce am învățat din programul OTP Mentor

În primul rând că e doar vina mea că nu pun întrebări și aștept răspunsuri. Mă bucur sincer că am trecut peste tracul de care vă povesteam acum ceva timp.

Vă rog să vă uitați bine la poza asta. Nu am obervat-o prima dată când am intrat în bancă, dar acum o înțeleg foarte bine: “Un OTP Mentor este asemenea unui meșter popular care ți-a arătat ce poți face prin puterile tale”. Exact asta a făcut Ionela, mentorul meu. Mi-a arătat ce pot face singură, cu un computer în față și un program pe care cu siguranță am să-l folosesc în continuare. Marele avantaj al programului OTP Mentor este, fără doar și poate, faptul că pot să mă loghez cu contul meu și pot obține informații și simulări care să mă ajute să iau decizii financiare mai bune, gratuit, indiferent de zi sau oră, fără să fiu nevoită să merg la bancă. Într-o lume în care trăim pe fast forward, mi se pare un avantaj incredibil. Și expresia “omul sfințește locul “ s-a dovedit a fi foarte adevărată, pentru că o să rămân în continuare client, datorită oamenilor pe care i-am întâlnit la sucursala OTP din Cluj.

Am învățat că dacă nu cheltui banii și îi las să stea într-un cont, nu înseamnă că fac o investiție. Am învățat că dacă am o persoană profesionistă lângă mine, am curaj să-mi dresez leii și poate chiar să fac o mică investiție. Și poate, în timp, o investiție și mai mare :)

După câteva întâlniri cu mentorul meu, mă consider pregătită să dau testul și să aflu care premiu din cele 3 puse in joc de OTP Bank (500, 1.000 si 1.500 de euro) ajung la Cluj. Am învățat, promit! Lăsați testul să vină la mine! :)

2 Comentarii
  1. Ana19 Decembrie 2012

    Buna lectie. Si eu am cont la Otp.

  2. Florica19 Decembrie 2012

    @Ana: Acum am si eu:)

Păreri?