Câţi pantofi poate avea o femeie?

De câteva zile, mi se pare că sunt personajul principal din filmul “Ziua Cârtiţei”. Ajung la serviciu şi am impresia că e aceeaşi zi. Over and over again. Şi, credeţi-mă, nu e plăcut deloc. Ba chiar e foarte neplăcut, dacă îmi permiteţi. Motivul? Colegele au descoperit un magazin unde au papuci FOARTE faini şi FOARTE ieftini. De la asta şi până la discuţiile interminabile despre cât de FAINI şi IEFTINI sunt papucii au fost doar câteva (multe!) cutii de papuci pe cap de colegă. Am auzit că s-au dus la magazinul ăla şi au făcut baie în papuci, de nu se mai vedeau de cutii. Mă mir cum de nu s-au înecat în papuci.

În fiecare dimineaţă, fiecare vine cu câte o pereche nouă şi şi-i admiră. Şi discută despre cât de FAINI şi IEFTINI sunt! Una dintre ele se plângea azi dimineaţă că efectiv nu mai are unde să-şi pună papucii şi că nu mai cumpără nimic. Timp de două săptămâni…

Cu vocea tremurândă, le-am întrebat:

“Oare o să ajungeţi vreodată să spuneţi: gata, am papuci destui?”

Mi-au răspuns direct şi sec:

“Nu!”

Florica mi-a confirmat. Deci, răspunsul la întrebarea din titlu e… tobe… TOŢI!

23 Comentarii
 1. Daniela21 Iulie 2011

  Atatia cati isi permite sa cumpere si poate chiar mai multi >:) M-am surprins astazi uitandu-ma pe strada la pantofi rosii si gandindu-ma “nu am pantofi rosii”…m-am gandit mai bine: am 2 perechi, dar nu rosul ala si nu modelele alea…cred ca este cazul sa-mi cumpar pantofi rosii

 2. Ioana21 Iulie 2011

  Sa-mi ziceti si mie adresa si numele magazinului, va rog! Multumesc :-D

 3. Anca21 Iulie 2011

  Subscriu Ioana!

 4. Foxy21 Iulie 2011

  Nu toti, ca nu ne plac toti, avem si noi pretentii, in ciuda aviditatii.
  Destui pantofi nu poti sa ai, dar poti sa ai prea putini bani. Si zgarcenia e o frana buna.
  Mie nu-mi trebuie adresa magazinului, le cam stiu pe toate :)

 5. siginutz21 Iulie 2011

  BB Up?

 6. Laura22 Iulie 2011

  Asta e intrebarea mea preferata!!! Femeile sunt niste miriapode, asadar trebuie muuulte perechi de pantofi ca sa poate iesi in lume :))

 7. Glass and Iron22 Iulie 2011

  Cate perechi de pantofi ? Pai, cam tot atatea cate beri poate bea un barbat, in faţa televizorului, la o finala de campionat mondial de fotbal – nu imi mai aduc aminte, mamă – si, bineinteles, inca una – doua, dupa fluierul final !

 8. Mr. Cabo22 Iulie 2011

  Bucura-te ca nu esti in locul meu: la fostul loc de munca (companie unde ponderea de femei era de 80%) auzeam la masa despre alaptari, ecografii, bebelusi, sugari, hotflashes si te mai miri ce de ramaneam cu mancarea in gura. As fi preferat atunci sa aud doar de incaltari in loc de bebelusi mici scumpi si dragi care iti lasa cadou un kil de caca in scutec.

 9. zicu22 Iulie 2011

  @Ioana & @Anca: Siginutz are dreptate, BB Up!
  @Laura: Foarte buna asemanarea! :))
  @Glass and Iron: Nu pot femeile cumpara pantofi cate beri putem bea noi!
  @Mr. Cabo: I feel you, brother!

 10. Dan Ciulea22 Iulie 2011

  gresit, TOŢIM nu ajung, o sa fie nemultumita :-))

 11. Ioana S22 Iulie 2011

  O femeie nu are niciodată prea puţini pantofi! Am zis! :D

 12. ada22 Iulie 2011

  @Glass and Iron: Nu pot femeile cumpara pantofi cate beri putem bea noi!
  BA PUTEM!!!!! :))

 13. Izabela22 Iulie 2011

  Buna ziua, numele meu e… si sunt dependenta de pantofi, de cumparaturi in general. Asa, la un calcul rapid sa zicem ca am vreo 45 de perechi si nu ma satur! Si am mai pus ochii pe unii!

 14. Cristiana22 Iulie 2011

  Chiar azi dimineaţa se vorbea in birou cat de FAINI si IEFTINI sunt pantofii de la BBup :) Si biroul este in Timisoara unde avem deja 3 magazine BBup :)

 15. koshbo22 Iulie 2011

  Cand aud de BB Up mi se ridica parul in cap.. numai eu stiu cate ore am pierdut in parcarea aia de langa (numai 5 min stau.. ye right)
  Acolo este un vad neexploatat pentru o terasa cu beri :D

 16. zicu22 Iulie 2011

  @koshbo: Ba chiar ar putea fi un concept de magazin: Shoes & Beer :d

 17. florica22 Iulie 2011

  Eu n-am fost niciodata intr-un magazin BB Up :|

 18. adina22 Iulie 2011

  @florica: nici eu! bine ai venit in club!

 19. Anca22 Iulie 2011

  @florica si @adina: nici eu nu am fost…mi-e frica sa ma duc ca poate nu mai ies sau ies dar cu portofelul gol :))

 20. lacramioara22 Iulie 2011

  Imi spune Andrei, dupa ce ne-am intors din Spania: ”la ce-ti mai trebuia perechea asta de pantofi doar ai atatia!” Si eu ca o femeie ce-mi sunt i-am raspuns ”nu conteaza cati am, asta e doar o alta pereche de pantofi pe care nu o am!”

 21. papa sirb23 Iulie 2011

  exact nu stiu, dar e bine sa fie multiplu de doi. Parerea mea!

 22. dds27 Iulie 2011

  Bai frate, iti cumperi trei depozite, in genul unu hypermarket precum real sau metro (atat de mari ca suprafata) si tot indesi acolo toate perechile de pantofi. Le ordonezi pe nume si culoare. Sau model. Sau sezon. Da-da, asa am auzit ca se face mai nou.

 23. […] care să emane profesionalism şi care să mă reprezinte în acelaşi timp. La fel ca în cazul pantofilor, o femeie nu are niciodată suficiente […]

 24. ikinga17 Octombrie 2012

  Ai gresiti titlul. “De cati papuci ARE NEVOIE o femeie?”. Nu-ti zic cati am ca e irelevant dar pot sa iti in orice moment de ce as avea nevoie, cat mai urgent. :))

Păreri?