Catedrala mântuirii marțienilor

Ajunge noua sondă pe Marte, se învârte un pic pe acolo și trimite primele imagini. Niște imagini care îi lasă mască pe oamenii de la NASA: o construcție megalomanică, faraonică, un fel de biserică de prost gust, încă neterminată, apăruse pe planeta roșie. Din ea iese robotul Curiosity în sutană de popă și spune:

– Fii binecuvântat, fiule, și bine ai venit pe Marte! Ai vrea să donezi pentru terminarea acestei construcții impresionante, care îi va mântui pe marțieni?

Ăștia de la NASA să pice de pe scaune. Iau legătura cu robotul prin intermediul sondei:

– Cruiosity, ce naiba s-a întâmplat acolo?

– Nu știu cine e Curiosity, dar eu sunt Preafericitul Curiosie și am fost trimis aici să propovăduiesc creștinismul printre marțieni.

– Ce marțieni? NU EXISTĂ MARȚIENI!!!

– Cum să nu existe? Uitați ce catedrală frumoasă le-am făcut!

– E clar, ai fost hack-uit.

– Nu știu despre ce vorbiți, dar ați vrea să donați pentru terminarea acestei catedrale extrem de importantă pentru mântuirea marțienilor?

La NASA se ia decizia:

– Trebuie să-l distrugem prin intermediul sondei, nu există altă soluție. Riscăm ca primii oameni care vor ajunge pe Marte să descopere că planeta e românizată complet. Nu se poate întâmpla asta, viitorul omenirii depinde de planeta aia și nu putem avea un viitor fondat pe baze românești!!!

– Total de acord.

Sonda trimite un impuls care îl prăjește pe Curiosity, se conectează la placa lui de bază și trimite informațiile la NASA.

Bănuielile s-au confirmat: Curiosity fusese hack-uit de niște hackeri din Râmnicu Vâlcea plătiți de BOR.

1 Comentariu
  1. Constantin27 Noiembrie 2018

    “hackeri din Râmnicu Vâlcea plătiți de BOR” Sa o crezi tu ca BOR plateste pe cineva….Le-a citit acatiste pe gratis (sa scape de FBI) si le-a dat niste agheazma sa bea…. :)

Păreri?