Capcana lunii aprilie

Aprilie e luna în care expiră rezoluțiile de la începutul anului.

Mi s-a întâmplat și mie în ultimii ani, fără să am vreo rezoluție.

Ceva se întâmpla și abandonam sportul în aprilie.

Parcă Universul complota să redevin o ursuleață.

Ba era frumos afară și o ardeam pe terase, ba se făceau grătare și mă mințeam că îs sănătoase, că e doar carne cu salată, și ajungeam să încing cu pita în sosul de salată (lăsați, știu că toți faceți așa), ba că una, ba că alta, toate rezultatele din iarnă se pierdeau. Cum e mai rău.

Anul ăsta nu face excepție, în sensul că am observat că e un fenomen popular: oamenii cu care asudam iarna la sală au cam dispărut din peisaj și ne tot împuținăm, pe măsură ce expiră rezoluțiile.

Doar că anul ăsta mi-am propus să rup ciclul: mă țin de sală ca bărbații de bere vara. Dar evident că Universul are alte planuri pentru mine.

Am fost la București, după care la Baia Mare de Paște, plec iar la București și, ce să vezi, imediat o mini-vacanță. Cumvaaa, iar nu mi se arată să mă duc în fiecare dimineață la sfânta sală. Da’ nu mă las, fraților, nu mă las! Nu pot într-o zi, o să mă duc sâmbătă, o să mă duc duminică, o să refuz ieșiri la terase, o să spun NU micilor de 1 Mai (hahaha, glumesc), o să înving!

În plus, azi dimineață am primit cea mai bună încurajare de la un domn mai în vârstă care bea o bericică în față la păcănelele, așa, lejereanu, la 8:30 dimineața. Coboram și urcam niște scări în alergare și domnul mi-a zis-o:

– Așaaa, fă curu’ fain de vară!

No, păi cum să nu îl fac, când am susținerea pensionarilor din cartier? :))

3 Comentarii
  1. Traian12 Aprilie 2018

    O mică treabă uşor off-topic, că mi-am luat bătaie de la nevastă pe tema asta, deci am ţinut minte: “înting cu pita”, nu “încing” :D

  2. Florica12 Aprilie 2018

    Ba, nu stiu, la mine in Maramures incingem. Incingem hore, incingem pita, incingem tot ce prindem :))

  3. Alin13 Aprilie 2018

    E ok, sala e sub cafenea.

Păreri?