INCREDIBIL! Pregătiți costumele de baie: e caniculă în decembrie!

E 20 decembrie și autoritățile, dar și internauții au fost luați prin surprindere de valul de caniculă care s-a abătut asupra României. Rețeaua de socializare facebook a fost luată cu asalt în această dimineață de poze cu vremea frumoasă de afară, ultima dată când s-au înregistrat 30 de grade în luna decembrie fiind acum mai bine de 100 de ani.

Internauții s-au întrecut în glume care mai de care mai șugubețe, spre deliciul tuturor. De fapt, fiecare utilizator de facebook din România, fie că are simțul umorului sau nu, s-a simțit dator să facă o glumiță despre fenomenul meteo neașteptat. Cele mai gustate glume au fost cu sărbătorirea Crăciunului în costum de baie, cu tăierea crevetelui în locul porcului și cu mama îndrăgitului cantautor Fuego, care va trebui să împodobească palmierul. De asemenea, vocea Crăciunului, Ștefan Hrușcă, a fost ironizată de internauți prin poze modificate în programul photoshop, care îl arătau pe cel mai cunoscut colindător român cântând pe plajă la Costinești, îmbrăcat cu blana care l-a consacrat. La vederea acestei imagini extrem de haioase, un internaut a râs până în pragul infarctului, dar acum se află în afara oricărui pericol.

Autoritățile au răsuflat ușurate și au băgat utilajele de deszăpezire înapoi în garaje, apoi s-au tirat la mare.

Meteorologii au anunțat că vremea frumoasă va continua toată săptămâna, ba chiar au emis și un cod portocaliu de caniculă, spre bucuria internauților, care nu mai contenesc cu glumele extrem de amuzante și originale.

2 Comentarii
  1. Nico20 Aprilie 2017

    Nu e asta viața tuturor în social media?

Păreri?