Când un blogger îşi doreşte mai mult

Unul dintre cele mai simple lucruri de pe lumea asta e să-ţi faci un blog. Apoi, dacă îţi doreşti mai mult, treci pe domeniu propriu. Apoi, dacă îţi doreşti mai mult, îţi construieşti un brand folosindu-te de social media. Iar aici te poţi plafona. Vezi că ai nişte sute, mii de oameni care-ţi mănâncă din taste, de ce să îţi doreşti mai mult? Vin nişte bănuţi, mergi pe la evenimente, te mai recunoaşte lumea pe stradă, te bucuri din plin de cele 15 minute de celebritate. Dar, în secret, îi invidiezi pe alţii pentru că o duc mai bine, că doar eşti român. Şi te întrebi de ce ţie nu-ţi iese. Poate pentru că cei pe care îi priveşti cu jind şi-au dorit mai mult.

Groparu e genul de blogger care îşi doreşte mai mult. Atât de mult, încât va face un film de lung metraj. Deci din ăla cum mergi să vezi la cinema. Deci nu un video pe youtube, UN FILM! E poate cel mai ambiţios proiect al unui blogger român şi, la cât suflet pune Radu, cu siguranţă va fi un succes. E un altfel de film. E un film croit după sufletul lui Radu şi zămislit de mintea lui defectă. În sensul bun. E o poveste fascinantă despre viaţa reală, despre alegeri, despre autodepăşire, despre idei preconcepute, despre oameni savuroşi, despre tradiţii, totul împachetat cu mult umor în stilul şi dulcele grai ardelenesc. Am citit scenariul, va rupe!

 

Iar Radu ne-a făcut onoarea să fim parte din acest proiect, lucru pentru care îi foarte mulţumim, mai ales că NU e un film cu bloggeri, ci un film în care joacă şi câţiva bloggeri. Sperăm să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor! Da, deci vom juca în film! Vă spunem doar atât: Florica va fi o casieriţă, iar Zicu un vagabond :)) Abia aşteptăm să “ne” râdem la filmările care încep în câteva zile.

Între timp, puteţi urmări blogul filmului, pagina de facebook şi contul de twitter, că doar nu-ţi tuşi! Da’ sigur nu-ţi regreta!

Jos pălăria, Radule, pentru că eşti un blogger care îşi doreşte mai mult!

6 Comentarii
 1. raul rual7 Mai 2012

  nu-l cunosc pe Radu, stiu doar ca e clujean. de fiecare data cand trec pe langa cimitirul din Floresti sau ala mare din Cluj ma gandesc la blogul lui. e ceva involuntar si fara rea intentie.
  va tin pumnii.

 2. tvdece7 Mai 2012

  @raul rual: Multumim!

 3. Groparu7 Mai 2012

  …de fapt, Zicu va fi o casieriţă, iar FLorica un vagabond!
  (sau invers)
  Eu va mulţumesc, prezenţa voastră va aduce filmului exact ce îi lipsea:) vă studiam în secret duminică dimineaţa şi deja râdeam gândindu-mă la scenele în care apăreţi:))))

 4. Dan8 Mai 2012

  @Groparu:
  Te rog să fie Zicu vagabond. Că dacă e Florica, haterii care nu știe să scrie, or să zică că Florica ie bagaboantă.
  Și cu tot respectul meu pentru dumnealor, o să cad de pe scaun de râs. La propriu.:) Sincere felicitări tuturor pentru proiect. O să îmi fac rezerve de popcorn de pe-acum. Și o sa-l mananc din vas, nu de pe mine. :)

 5. florica8 Mai 2012

  @Dan: Da’ sa zica ce doresc dansii :) Cu toate astea, o sa fiu casierita :P

 6. Eliza21 Noiembrie 2012

  Oh, abia aştept să urmăresc producţia. :D

Păreri?