Când o iau razna

Unii oameni tremură ca răciturile dacă nu pun o ţigară în gură de cum s-au trezit (cică gradul de dependenţă se poate calcula în funcţie de timpul trecut de la momentul trezirii şi cel în care introduci primul cui în gură), alţii fac ca toţi dracii dacă nu bagă cel puţin un pahar de cola pe zi (se ştie, cola-i ca pâinea, nu-ţi iei pepsi!), alţii se dau cu dovleacul de pereţi dacă nu şi-au băut cafeaua. Şi mai sunt ăia care intră în trepidaţii dacă nu au făcut pe deştepţii cel puţin o dată pe parcursul unei zile.

O mai iau şi eu razna. Rar, că-s mai calm aşa, da’ o iau! Puşcă instalaţia în mine când nu găsesc perechea ciorapului şi trebuie să iau doi diferiţi, de aceeaşi culoare, ca să păstrez aparenţele (sunt convins că nu sunt singurul). Mă dezintegrez de nervi când trebuie să întreprind o treabă masculină şi mi se reproşează că nu sunt bun la toate. O mai iau razna în faţa prostiei în stare pură, în faţa nespălaţilor şi a incompetenţilor.

Dar cel mai razna o iau când pică blogul! Nu există cuvinte care să descrie stările prin care trec, sfinţii pe care îi cobor, înjurăturile de la gura mea într-o astfel de situaţie. Mai ales dacă simt că am scris un articol fain. Mă pun în pielea omului care tastează frumos în browser www.tvdece.ro şi întâlneşte o pagină albă sau un mesaj despre server. Bă, înnebunesc! Mă zvârcolesc, transpir, arunc cu chestii, slăbesc câteva kilograme.

Sigur, poate sunt uşor deplasat, pentru că e normal ca, din când în când, cei de la găzduirea web să mai întâmpine nişte dificultăţi, pe care, de fiecare dată, le rezolvă cât de repede pot. Asta însă nu mă opreşte să o iau razna. De fiecare dată!!!

Ideea acestui post mi-a venit citind despre “Aventuri la găzduit”, un concurs fain pentru bloggeri, cu premii unul şi unul, la care puteţi participa dacă faceţi ce am făcut şi eu: să scrieţi pe blog o poveste legată de găzduirea web.

Spor la povestit şi baftă!

3 Comentarii
  1. dush24 Septembrie 2010

    io o iau razna cand vitele de la birou trimit 30 de mailuri care se contrazic unul cu altul pentru o mizerie de task. le-as bate de la un cap la altu’

  2. […] radeam, ne muscam buzele, WOW! si POC! Cade site-ul! Am dat in fibrilatii nu alta, mai ceva ca Zicu, ca doar era important! Ieseam si noi la lumina in sfarsit! Era momentul cel mare, momentul mult […]

  3. Manuel24 Septembrie 2010

    Eu sunt la partea cu cafeaua. Mai bine nu mananc, dar o cafea tot trebuie sa prind. nu trebuie sa fie cafea, da-mi ceai si zii ca-i cafea. O sa imi luminezi ziua. A, si daca tot pica blogul am o intrebare> ai gazduire shared sau ai server dedicat? Daca cumva ai mult trafic tre sa te gandesti sa treci la dedicat. IMHO.

  4. zicu24 Septembrie 2010

    @Manuel: Deocamdata suntem pe shared, da’ avem in plan sa trecem pe server dedicat.

Păreri?