Când corpul îşi bate joc de tine

Aseară am fost la HBO Party, în cadrul TIFF. De ce cea mai tare petrecere de la TIFF? De asta!

Iniţial, nu am avut prea mare tragere de inimă să merg, fiind conştientă că urmează o zi de muncă şi că nu voi fi prea fericită. Dar, ceva magic s-a întâmplat! Corpul meu a simţit că ne-am aranjat, fardat, pus la punct şi s-a comportat ca atare. Creierul a insistat să stăm totuşi acasă, că mâine lucrăm. Corpul l-a făcut fraier şi a decis că plecăm!

Am ajuns la petrecere. Creierul a insist să bem doar apă, că doar mâine lucrăm. Corpul avea deja un cocktail şi ciocnea cu restul mesenilor.

Sursă foto: Piticu

Undeva în mine s-a transmis sentimentul clar de “E sâmbătăăăăă!!!” şi m-am comportat ca atare: am dansat aproape tot timpul, fără grija zilei de mâine. Creierul încerca degeaba să explice corpului că nu e bine ce facem, corpul nimic, dă-i şi dansează. Azi, nemernicul de corp, care m-a adus azinoapte la epuizare, m-a transportat cu mare greu la job. Creierul meu râde superior, corpului nici că-i pasă. Mi-a cerut expres să-i cumpăr un energizant şi m-a spamat cu acest link. Creierul face eforturi mari acum să mă ajute. E ca o mamă care ştie că progenitura a greşit.

Să te ia naiba de corp petrecăreţ, că mi-e somnnnn!!!

6 Comentarii
 1. Ioana S10 Iunie 2011

  Nu fusei la party la TIFF, da’ am stat la karaoke până la 5 dimineaţa. Şi da, corpul şi-a bătut şi el joc de mine azi. But that’s life. I’ll sleep when I’m dead, vorba lu’ Bon Jovi! :))

 2. florica10 Iunie 2011

  @Ioana S: Asa zic si eu in timp ce beau cola, cafea, ceai verde :)) Party onnnn! :)

 3. Dan Ciulea10 Iunie 2011

  baaaa, in poza asta zici ca is beat, imi deformezi imaginea, va rog sa intelegeti ca NU AM FOST BEAT IN MOMENTUL IN CARE S’O IMORTALIZAT CLIPA :d

 4. florica10 Iunie 2011

  @dan: Piticu e vinovat :)))

 5. Vladut11 Iunie 2011

  si se mai intreaba Zicu de ce i-au crescut tatele :))) Flamanzila ar fi gelos.

 6. […] Am ajuns inevitabil să trăiesc ce a zis Floria aici. […]

 7. siginutz11 Iunie 2011

  hahahah same here :)) :*

 8. […] semn de îmbătrânire 5 Iulie 2011 Îmi vine greu să mă mai duc în cluburi. Dacă nu se poate altfel, mă duc, da’ nu mă mai regăsesc deloc în genul ăsta de localuri. Nu mai suport […]

Păreri?