Aș vrea să întâlnesc un astfel de cuplu

Dorel și Elena sunt împreună din liceu și se iubesc până la apusul pe care l-au ținut împreună în mână și au făcut o poză pentru facebook. Când ești de atâta timp împreună, ideile de cadou se mai răresc, dar Dorel a știut tot timpul s-o surprindă plăcut pe Elena. De cum a văzut, a știut ce îi va lua de aniversarea căsătoriei lor. A ȘTIUT!

Marius a știut că acesta e singurul lucru care va ușura graviditatea Simonei, iubita sa soție. A ȘTIUT că de îndată ce va vedea micul său dar de suflet, Simona va fi atât de emoționată, încât s-ar putea să intre în travaliu.

Aș vrea să întâlnesc cuplul care are așa ceva în casă.

Și o țin le vedere, în vitrină eventual, cu demnitate. Și sunt chiar mândri și bucuroși că dragostea lor a luat forma fizică a unui bibelou. Și când îi întrebi dacă nu li se pare un pic freaky, să spună:

“Vaaai, cum să fie ciudat? Nu vezi ce frumoși suntem?”

Și să se sărute romantic, să se giugiulească în lumina apusului.

Aș vrea să aflu ce copilărie au avut și câte bibelouri au avut în vitrină. Aș vrea să știu dacă au fetișuri cu bibelouri. Sau, dimpotrivă, o traumă cu bibelouri. Că poate și-au dorit toată copilăria să pună mâna pe bibelouri și părinții nu i-au lăsat. Sau poate, mai grav, au fost bătuți cu bibelouri. Aș vrea să știu.

Aș vrea să aflu ce vise, ce idealuri au. Aș vrea să știu dacă vor transmite mai departe copiilor pasiunea pentru bibelouri. Mult aș vrea să știu.

Cred că ăsta e genul de cuplu care au cont comun de facebook.

1 Comentariu
  1. TmBlog15 Ianuarie 2019

    Sunt ciudate rau de tot conturile comune de Facebook! Cand le vad, am impresia ca unul dintre detinatori il controleaza complet pe celalalt care cere voie si ca sa respire.

Păreri?