Cadoul meu de 8 Martie pentru voi

Este o porție de râs, să nu uităm de ce ne-am strâns aici.

Acum ceva timp, o cunoștință îmi spune că m-a recomandat pentru un eveniment și că mă va contacta cineva pentru detalii.

La scurt timp, primesc telefonul. O domnișoară simpatică mă anunța cu entuziasm că ar dori să fiu speaker la un eveniment închis. Practic, angajații unei companii ne-ar fi ascultat pe mine și pe alți oameni povestind (și hopefully inspirând) despre business-urile noastre, provocările, reușitele, blablabla.

Am stabilit cu domnișoara LA CE ORĂ mi-ar conveni să vorbesc, am întrebat dacă trebuie să pregătesc un ppt sau pot vorbi liber, ce mai, totul era ca și bătut în cuie. Însă, pe măsură ce discutam, simțeam că devine tot mai stresată. Aproape să ne luăm la revedere, că draga de ea a fost nevoită să-mi spună ADEVĂRUL. Vă veți cutremura la aflarea lui!

Ea propunea mai mulți speakeri, compania urmând să aleagă pe cine are chef să vadă.

ERAM ÎNTR-O LICITAȚIE DE SPEAKERI :)) CE??? DA, PITCH DE SPEAKERI, my friends.

Mi-a picat puțin fața, dar nu voiam să am o discuție neplăcută cu o junioară, care până la urmă trăsese paiul scurt, și am rugat-o să revină pe mail. A revenit drăguța și i-am răspuns: condițiile mele de participare includ live pe facebook, poză și tag cu fiecare angajat.

Nu mi-a mai răspuns niciodată. Oare am pierdut pitch-ul? :))

Păreri?