Cum poate fi un burger atât ardelenesc, cât și Royal

Bună ziua și bine v-am găsit pe acest blog 100% ardelenesc, cu autori 100% ardeleni, deși unele guri rele ar susține că Baia Mare și Satu Mare nu sunt în Ardeal. Poate, dar noi suntem clujeni acum, deci mai ardeleni de atât nu se poate. Avem chiar o rubrică specială pe blog dedicată ardelenismelor, iar asta ne face chiar experți/specialiști în ardelenism, pentru că suntem pe internet și e suficient să scrii mai mult timp despre un domeniu ca să fii considerat expert/specialist în acel domeniu. Glumim, chiar suntem ardeleni. Sau nu? În fine, nu știm de ce ne-am băgat singuri în asta…

Dar să continuăm.

Orice om de bun simț știe că ardelenilor le place mâncarea. Și aceiași oameni de bun simț știu cât de bună e mâncarea în Ardeal. Din aceste două premise tragem concluzia, mai mult sau mai puțin logică, că orice mâncare ardelenizată devine automat bună. Pentru că o altă pasiune a ardelenilor e ardelenizarea mâncării. Luăm mâncăruri internaționale și le facem ale noastre, cum e pizza cu sarmale, de exemplu.

Cam cum am făcut noi cu acest burger.

Stai, ce, burger ardelenesc?

Ce fel de vrăjitorie e asta?

Hai, că nu-i așa greu să ghiciți ce conține.

Acum, dacă am vrea să vă umilim, am înscrie această rețetă în concursul Royal Burger al celor de la Lidl. Dar nu o vom face, pentru că avem o urmă din proverbialul bun simț ardelenesc. Chiar, v-am spus că suntem ardeleni?

Fiți atenți care-i faza: cei de la Lidl caută o rețetă de burger creată de unul din voi, cu care să vină anul acesta la Electric Castle. Da, fix cum ați citit, rețeta de burger a unui fan va deveni vedeta în Lidl’s Electric Kingdom la Electric Castle! Tot ce trebuie să faceți e să creați burgerul vostru ideal, pornind de la trei ingrediente de bază: carne de vită, orice produs din brutăria Lidl și o legumă la alegere din Piața Lidl. Restul e la alegerea voastră, sky is the limit! Puteți înscrie rețetele voastre de burgeri AICI, iar regulamentul îl găsiți AICI.

Burgerii vor fi testați de chefii Lidl, iar cel mai bun va deveni realitate la festival! Stai, că asta nu e tot, sunt și premii: 24 de invitații duble pentru cele mai apetisante rețete, iar creatorul celui mai bun burger primește o experiență regală completă: invitație VIP Premium Access Pass, regular camping, fast lane for 2, pre-pitched tent în Royal Village.

Deci, dacă credeți că puteți crea un burger mai tare decât al nostru, înscrieți-vă și ne vedem la Electric Castle!

PS: V-am spus că suntem ardeleni?

2 Comentarii
  1. m2 Mai 2018

    sunteti din Partium, dar cum se numesc cei din Partium? tot ardeleni!

Păreri?