Blogger oficial al concertului Hruşcă de la Cluj

M-am simţit teribil de onorat când mi s-a propus să fiu blogger oficial la un asemenea eveniment. E o mare onoare, dar mai ales e o imensă responsabilitate. Nu în orice zi ţi se oferă ocazia să twittuieşti de lângă acest monstru sacru al iernii. De aceea, am încercat să acopăr cât mai bine evenimentul, ca cei care m-au invitat să nu fie dezamăgiţi. Până la urmă, asta trebuie să facă un blogger invitat la un eveniment: SĂ LIVREZE! Da, conţinut. De calitate, dacă se poate.

Am început prin a-i menţiona pe cei care mi-au oferit oportunitatea, că aşa se face:

Am continuat prin a trimite informaţii cât mai relevante despre eveniment:

Şi să provoc lumea să se implice:

Sau să-mi exprim nemulţumirile:

Dragi bloggeri, aşa se acoperă un eveniment!

Lăsând gluma la o parte, oricâte miştouri s-ar face despre el, oricât ar fi acuzat că face trafic de ler şi oricâţi s-ar declara sătui de el, NIMENI nu colindă ca Hruşcă! Şi sunt convins că pentru mulţi dintre cei care îl iau peste picior, vocea lui Hruşcă înseamnă Crăciunul. Ca şi pentru mine, de altfel, şi am simţit asta aseară, când mi s-a făcut piele de găină ascultându-l, că Andra încă n-a înregistrat-o la OSIM, deci mai putem şi noi, muritorii.

Dar e mai la îndemână să facem caterincă, iar în seara de Crăciun să-l punem să cânte pentru noi. E ok, nu-l deranjează :)

8 Comentarii
 1. Tudor Galos6 Decembrie 2011

  A cântat noua lui piesă, feat Pitbull?

 2. zicu6 Decembrie 2011

  @Tudor Galos: Nu cred ca a lansat-o inca. Asteptam…

 3. Mihaela Nistor6 Decembrie 2011

  Mie imi place foarte cum cântă Ştefan Hruşcă, şi nu doar colinzi! De Crăciun ascult doar colinde cântate de el. Şi nu înţeleg glumele făcute pe seama lui! Atâta timp cât an de an se întoarce în ţară, şi nu pentru bani, bietele la spectacolele lui sunt la un preţ rezonabil, eu îl apreciez.

 4. cineva6 Decembrie 2011

  Hai,mai Zicu,ne-ai lasat asa si nu ne-ai spus cam dupa cat timp a pronuntat “ler-ul”?!?!
  Si serios acum: imi plac baladele lui,imi place si cum suna colindele,dar imi plac si colindele in varianta lui Lese sau varianta Vetei Biris.
  Andra? N-am ascultat.

 5. marius6 Decembrie 2011

  stiam eu ca odata o sa iasa la iveala sensibilul din tine :D

 6. Aliana6 Decembrie 2011

  3,5 babe au lesinat deja :)). Se cauta ler-ul moca.

 7. gaby7 Decembrie 2011

  Vine si la mine in Bacau.Daca voi avea timp cred ca voi merge la concert :)

 8. […] să apuc şi eu să merg la un concert Hruşcă în calitate de blogger oficial, va trebui să mă mulţumesc cu a continua tradiţia începută anul trecut de însumi eu: Sfânta […]

 9. […] Anul acesta, odată cu spiritul Crăciunului, magia sărbătorilor de iarnă, fie ca, ler, Hruşcă, Fuego şi mama lui, subiectul a […]

 10. Andrei Cosmovici19 Decembrie 2011

  Punctual:
  1. Aș renunța la sintagma “monstru sacru”, îmi pare că alătură termeni contradictorii. Părere personală.
  2. Am observat recent un fenomen de luare în derâdere a lui Hrușcă. Gusturile și opiniile nu se discută. Dar, am impresia că lovim în ce nu cunoaștem sau înțelegem. E mai simplu decât să respectăm, ceea ce nu trebuie să presupună concordanță a pozițiilor. Sau poate, este semnul unei plictiseli, a unei atitudini de umplere cu orice a timpului, în lipsă de conținut. Bunăoară, pe un post de radio din Cluj, l-au luat în același spirit pe Hrușcă la mișto. Dacă aveți dubii despre ce ar trebui vorbit sau scris, aplicați cu folos principiul sitei lui Socrate: dacă ceea ce dorești să spui nu este adevărat, bun sau măcar folositor, atunci mai bine lucrezi cu aurul (tăcerea e de aur!…).

  Cele bune!

Păreri?