Dăm două invitații duble la Best Marketing Cluj

Am fost anul trecut, la prima ediție, și am avut ocazia să-l vedem prima dată în acțiune pe Sorin Psatta. Omul e o poveste, l-ai asculta la nesfârșit. Mai ales că, după ce s-a terminat conferința, am mai stat vreo două ore cu el la povești despre începuturile publicității românești. De asta sunt faine evenimentele de genul ăsta, că te pun în contact cu oameni despre care ai auzit că au făcut treabă bună în varii domenii, oameni pe care îi admiri în secret, oameni care te inspiră.

Anul ăsta vine fi-su. Așteptăm să îl (re)vedem, îl știm de pe vremea când era un tânăr timid, care făcea primii pași în industrie. Acum e (aproape) la fel de tânăr, poate nu la fel de timid, dar cu niște premii la activ.

Ideea e că, dacă ești pasionat de marketing, comunicare, branding sau activezi în zonele astea, ar fi bine să fii pe 3 octombrie la Best Marketing Cluj. Poate voiai de mult să asiști la o prezentare a unuia dintre speakeri (Tudor Galoș ar trebuie să fie pe lista ta, ține niște prezentări foarte bune) sau poate vei întâlni pe cineva despre care ai auzit lucruri bune, dar n-ați avut ocazia să vă vedeți.

Vestea bună e că avem două invitații duble pentru primii doi care ne scriu într-un comentariu la acest post (nu pe facebook, da?) de ce își doresc să participe la eveniment.

Evident, ne vom vedea acolo.

5 Comentarii
 1. spi-oana27 Septembrie 2017

  Partikip ?!? :))

 2. Cipriana27 Septembrie 2017

  Imi doresc sa particip deoarece am fost si anul trecut si am plecat cu multe idei bune si, da, Sorin Psatta a fost foarte aplicat. Astept cu interes sa il ascult si pe fiul sau.

 3. Robert27 Septembrie 2017

  Îmi doresc să particip pentru că sunt nou intrat în această “branșă” și vreau să învăț de la cei mai buni. :D

 4. Ada27 Septembrie 2017

  Va citesc de mult si mi sunteti foarte simpatici.Chiari mi ar place sa merg dar din pacate nu sunt in RO.va pup

 5. TVdece27 Septembrie 2017

  Cipriana, Robert, invitațiile sunt ale voastre. Vă rugăm să dați un mail pe contact@tvdece.ro cu numele voastre complete și ale persoanelor care vă vor însoți, pentru că invitațiile sunt duble.
  spi-oana, chiar dacă ai comentat prima, cu părere de rău, nu ne-ai spus și motivul pentru care vrei să iei parte la eveniment, care era o condiție de participare. Sorry :(
  Ada, mulțumim că ne citești, pup back :)

Păreri?