Bărbații și pozele – răzbunarea

Se tot face mișto de săracii bărbați, care trebuie să le facă zeci de poze partenerelor lor. A scris și Răzvan despre asta, alții i-au deplâns pe instagram husbands. Vai de mine, ce tortură!!!

După ce ani de zile a încercat să-mi facă o poză de care să fiu mulțumită, universul mi-a dat-o pe Oana, care, după cum bine puteți intui, e femeie și știe ce trebuie, cum trebuie și cât trebuie. În plus, doar o femeie va avea răbdare cu altă femeie când vine voba de poze. Bine, între timp, m-a lovit soarta și cu prieteni fotografi, deci m-am scos. Asta ca să nu zic de selfie-uri.

Cu toate astea, mai sunt momente în care Răzvan trebuie să-mi facă o poză și atunci începe scandalul. Face cantitativ nu calitativ, ăsta ar fi primul reproș. Apoi, nu se uită când am ochii închiși și face doar de gura mea, grăbit, să plecăm, să intrăm undeva, orice, doar să scape. După aia, alege atacul drept apărare, urlând că nu-mi mai face poze veci și că, vezi doamne, el le face cu plăcere. HahaHAAA. Haha. Ha. Ba mai mult, a avut tupeul să o bage pe aia cu “numai voi, femeile, vreți atâtea poze”.

Și după toate astea, viața mi-a dat un full de ași. Mergeam pe stradă liniștiți, când i-am văzut pe ei doi. Am fi trecut mai departe, crezând că e un alt El distrus că trebuie să îi facă poze EI, dacă nu l-aș fi auzit clar pe El zicând:

– Tu nu vezi că nu e ok poza??? Mai fă!

EA îi făcea poze LUI și, aparent, nu le făcea bine.

I-a făcut o tonă de poze cât i-am urmărit și el pufăia nemulțumit în continuare. Aia nu, aia nu, aia nu. Niciuna nu a fost bună, spre marea mea satisfacție și dezgustul lui Răzvan. Nici nu avea rost să-i zic ceva, era clar că am înfrânt: există un precedent LA CARE AM ASISTAT ÎMPREUNĂ, nu mai poate s-o bage niciodată pe aia cu “voi, femeile”.

La final, s-au pupat și au plecat. Poza tot nu a ieșit, dar hei, e și mâine o zi.

Păreri?