Se caută fotografii pentru “Atlasul României frumoase”

Am făcut poza de mai jos în Parcul Central din Cluj.

Fiecare fereastră are povestea ei #cluj #viataincluj #park #lake #weekend #lafereastramea

O postare distribuită de TVdece (@tvdece) pe

Asta e din Dănești, județul Maramureș.

#Sunday painting

O postare distribuită de TVdece (@tvdece) pe

Iar asta e de pe Valea Drăganului, județul Cluj.

#goodmorning #saturday

O postare distribuită de TVdece (@tvdece) pe

Toate surprind o bucată de Românie.

Fiecare spune o poveste, despre tradițional, despre modern, despre locuri, despre viața în țara asta condamnată parcă doar la vești proaste. Acum, depinde de noi dacă alegem să vedem doar știrile negative de care suntem inundați pe toate canalele și să ignorăm părțile frumoase. Nu, nu spune nimeni să ne adormim spiritul critic și vigilența, dar vestea bună e că România rămâne o țară frumoasă, indiferent cât s-ar chinui unii s-o urâțească.

În cele trei poze de mai sus sunt surprinse, de fapt, niște micro-Românii. Trei micro-universuri de normalitate, trei surse de optimism. Probabil asta e soluția de evadare, pentru un moment, din iureșul negativist: să-ți creezi propria micro-Românie, în care, pentru o zi, două, un weekend, o săptămână, totul se desfășoară ca într-o țară normală.

VEKA vrea să găsească aceste micro-Românii și a demarat campania “Atlasul României frumoase de la fereastra noastră”, ce continuă conceptul umbrelă #lafereastramea început în 2015. De data asta, vor să găsească România frumoasă de la ferestrele voastre și vă premiază pentru asta!

Ce trebuie să faceți?

Între 23 august și 30 septembrie, trebuie să urcați fotografii în landing page-ul dedicat competiției, împreună cu o scurtă descriere și locul unde a fost făcută fotografia, având ca temă #Romania #lafereastramea, să încadrați profilele PVC ale ferestrei, să le distribuiți pe facebook și să vă rugați prietenii să le voteze.

În funcție de numărul de voturi, în fiecare săptămână vor fi alese trei fotografii care vor fi distribuite pe canalele de social media VEKA România (Facebook și Instagram), iar la final de săptămână/respectiv la două săptămâni, prin tragere la sorți, se vor acorda premiile săptămânale și cele lunare. Premiul cel mare se va acorda de către un juriu format dintr-un reprezentant VEKA România și șapte fotografi.

Premii

Premiul cel mare – o excursie all-inclusive într-un loc din România (jurizare)

Premii bilunare – 3 seturi de genți de voiaj (tragere la sorți)

Premii săptămânale – 5 seturi de călătorie – pernă de voiaj, earplugs, sistem de securizare bagaje – (tragere la sorți)

Premiul special acordat user-ului cu cel mai mare număr de voturi la finalul campaniei: o mini-cameră Lomography.

Succes la descoperit micro-Românii!

3 Comentarii
 1. cartus29 August 2017

  RU4REAL? Inca promovam concursuri bazate pe nr de voturi pe FB? In 2017? E rata mare sau foamea’n gat? Va credeam oameni seriosi…. Urla lumea pe FB ca toate concursurile de genul asta sunt populate de concursomani cu conturi fake cu mii de like-uri si voi inca promovati mizerii de gen….

  • Zicu30 August 2017

   Dacă ai fi citit atent sau ai fi înțeles ce ai citit, ai fi realizat că nu e genul de concurs care să atragă tipul de oameni despre care zici tu acolo. Dacă ai fi citit și mai atent, ai fi aflat că premiul cel mai se dă prin jurizare, iar celelalte prin tragere la sorți.

 2. cartus31 August 2017

  Ma scuzati, dar vreti sa spuneti ca o poza care va avea mii de like-uri va fi data la o parte ca i-a placut juriului si celor 7 mari fotografi poza mea, sau a altuia cu 5 like-uri? As vrea sa o traiesc si pe asta…. Ca pe aia cu mii de like-uri la comanda pe FB in 2 zile am trait-o live, acum cativa ani.

Păreri?