Super apa sfințită care îți va rezolva TOATE problemele

Am dat peste acest pliant deosebit.

Să-l analizăm puțin:

– atenția ne este atrasă de ghidușia cu SFÂRȘITUL, semn clar că se apropie, din nou, apocalipsa și trebuie să ne căim

– disperat, începi să cauți când pică apocalipsa anul ăsta și afli de pe ultimele rânduri, scrise meschin cu aceeași culoare ca “sfârșitului”, ca să te distrugă psihic: pe 11 noiembrie, ora 09:00. Da, mâine dimineață se termină totul, deal with it!

– apoi, ochii îți fug pe imaginile alese cu măiestrie și citești cârligul de marketing de sub ele: există o sticlă magică, un pet la jumate cu 7 (ȘAPTE!) tipuri de apă șmecheră. Asta face să pară vitamin water o glumă proastă.

– citești textul, afli că nu mori sâmbătă și răsufli ușurat.

Ce mă intrigă pe mine e sticla aia.

În primul rând, toți ăștia care vând apă sfințită simplă, de săraci, ar trebui să se ascundă de această meta-apă.

În al doilea rând, cât de praf să fii, totuși, să ai nevoie de o asemenea apă? Adică, dacă problemele tale nu se pot rezolva cu o apă sfințită simplă, de săraci, sau cum fac oamenii normali, cu alcool, îmi pare rău pentru tine, pretenaș.

Dar cel mai important mi se pare asta: orice ardelean, când vede o sticlă din asta, fără etichetă și cu un lichid incolor, e sceptic. Știe, din multele momente în care a luat țeapă, că sunt șanse 50-50 ca acolo să fie apă sau altceva.

Eu, dacă aș fi în locul lor, aș pune din start țuică din 7 locuri sfinte din Ardeal.

Pentru că nimic nu-ți rezolvă problemele ca apa cu mărgele.

1 Comentariu
  1. Constantin9 Noiembrie 2018

    “Pentru că nimic nu-ți rezolvă problemele ca apa cu mărgele.” Sau vinul de Barolo! :) Nu dati cu pietre, stiu ca e scump! :):)

Păreri?