Am înşelat-o pe Florica!

Miercurea trecută, la ceas de seară, am ajuns şi eu, în sfârşit, în LittlePub, crâşma care ar trebui să devină loc de pelerinaj în Timişoara, atât de faină e. Am mers acolo cu triplu scop: evident, să văd cum e stabilimentul, să mă revăd/cunosc cu nişte oameni foarte faini şi, nu în ultimul rând, să fac cunoştinţă cu EA. Auzisem că pe acolo umblă o blondă foarte bună, genul de blondă care te dă pe spate de la primul contact. Eram extrem de curios, fiind alimentat de poveştile celor care au căzut în mrejele ei. Vocea îmi tremura, palmele îmi transpirau, picioarele nu-mi stăteau locului.

Deodată, mi s-a arătat: mai blondă decât mi-o imaginam şi mai udă decât speram. Eram copleşit de emoţii. Totuşi, am privit-o cu siguranţa unui mascul feroce, iar ea mi-a răspuns la flirt. Ne-am dat târcoale, ne-am adulmecat, iar, într-un final apoteotic, ne-am contopit. O dată. Şi încă o dată. Şi încă o dată. Şi încă o dată. Până când n-am mai ştiut de mine. Joi din nou, vineri din nou, puţin, înainte de plecare. Mă simt murdar, tot timpul am fost un bărbat fidel, iar acum am cedat tentaţie. Dar, ah, ce tentaţie! Nu ştiu câţi i-ar rezista!

De miercurea trecută, Florica nu mă mai deţine în totalitate. Ea e noua stăpână a burţii, rinichilor şi ficatului meu:

Cea mai bere nefiltrată pe care am băut-o până acum. Partea proastă e că se găseşte doar la Timişoara, dar merită să mergi până acolo doar ca să o guşti. Îi felicit pe cei de la Clinica de Bere atât pentru branding, activând în industrie, am un ochi format şi ştiu ce înseamnă un brand bine conturat, dar mai ales pentru produs şi îndrăznesc să sper că o vom avea şi la Cluj.

Până la următoarea întâlnire, rămâi cu bine, iubita mea!

11 Comentarii
 1. Jorjh17 Mai 2011

  Schneider Weisse Tap 5 Meine Hopfenweisse – nefiltrata suprema, girez cu toate organele mele interne

 2. Anne17 Mai 2011

  Va asteptam la Oktoberfest Brasov :))

 3. Andrei17 Mai 2011

  hmmmmm suna bine , m-ai facut curios acum … sa fie chiar asa de buna ?

 4. zicu17 Mai 2011

  @Jorjh: N-am baut, nu ma pot pronunta, pana la una mai buna, asta e cea mai buna pentru mine.
  @Anne: Ioi, sper sa avem timp sa venim. Ne facem cumva!
  @Andrei: Da, e CHIAR atat de buna!

 5. Mihaela Nistor17 Mai 2011

  Blondele astea :))

 6. Dan Ciulea17 Mai 2011

  vreau si eu o bucatica :-)

 7. tac'su17 Mai 2011

  Ma fiule, barbatii mai umbla pe ici pe colo, dar ai grije de Floricica ca-i fata tare buna si cuminte ( doar am cunoscut-o ) si vezi sa nu sa baje platinata aia intre voi ca atunci ii jale. Vezi ca aia-i o curva ordinara si-i plac banii si nu iesti singuru’ pe care l-o dat pe spate. O incercat si cu mine da io-s cal batran si nu io mers, da’ o fost cat p-aci.

 8. Valy18 Mai 2011

  Ma, tin’te bine ca zilele astea scriu si eu despre minunatia asta de bere. Am bagat ieri in mine cat sa imi ajunga cel putin 2 luni. E absolut fabuloasa. Si daca adaugi un mistret gatit de Crivat, iti vine sa dormi in Micutul Pub :)

 9. […] venit sa cunosc personal blonda platinata, aia buna care l-a facut pe #Zicu sa o insele pe #Florica. Am venit sa ma conving ca e asa buna si sa demonstrez ca eu sunt barbatul fatal si nu […]

 10. […] din online-ul clujean şi bere. Nefiltrată. Multă bere nefiltrată. Sigur, nu atât de bună ca asta, dar, în principiu, multă. Iar berea multă presupune vizite repetate la baie, că încă nu s-a […]

 11. Clinica de Bere26 Mai 2011

  Ne pare rau pentru Florica, dar noi (Blonda si cu Platinata) suntem hotarate sa o dam la o parte :)
  Articolul tau ne place mult si asteptam infrigurate o noua intalnire
  Blonda & Platinata

 12. florica26 Mai 2011

  @Clinica de bere: Dragele mele, dupa ce bea, mai vrea omu’ sa si manance. Drept urmare, tot la mine ajunge. Eu va accept rolul de amante, e ok :)In plus, imi sunteti simpatice si mie, sunteti binevenite in viata noastra :))

 13. alma26 Mai 2011

  @florica, ai un “like” de la mine pentru comentariul anterior

 14. […] fost şi cu Florica, deci trebuia să fiu extrem de atent la comportamentul meu, chiar dacă am mai călcat strâmb şi s-a trecut cu […]

Păreri?