Am câștigat! Marele premiu, de 1.500 euro, ajunge la Cluj!

După ce, acum ceva timp, v-am rugat să alegem împreună o cauză potrivită pentru care să luptăm, m-am pus cu burta pe carte și m-am dus la școala OTP Mentor.

Ieri am avut 15 minute să dau un test care urma să determine cine a fost cel mai harnic și silitor elev. Sunt foarte mândră să vă anunț că SUBSEMNATA a luat premiul întâi, cu coroniță, deci marele premiu, în valoare de 1.500 euro, va ajunge în comunitatea noastră, la YouthBank! :)

Nu aș fi reușit să-mi însușesc toate cunoștințele fără Ionela, de care v-am tot povestit, care a fost minunată și m-a ajutat enorm! Mulțumesc, Ionela, te îmbrățișez cu mare drag! Îi felicit pe cei doi domni, alături de care am fost la școală, Chinezu și Vlad Petreanu. Mulțumesc OTP Bank pentru oportunitatea de a învăța alături de voi!

YouthBank Cluj, Moș Crăciun a venit mai repede anul ăsta!

6 Comentarii
 1. Dan Ciulea21 Decembrie 2012

  Ce faine is felicitarile catre concurenti, cand castigi, imi imaginez: Va multumesc, am avut niste adversari pe cinste, au fost extrem, extrem, EXTREM de buni, dar… eu am fost mai buna!
  Neah neah neaaneaaaaa!

  :-))
  Felicitari Alina!

 2. Florica21 Decembrie 2012

  @Dan: Sa stii ca mi-a fost putin teama de ceilalati concurenti, totusi, vorbim de Petreanu si Chinezu. E buna frica de omul sanatos deci :)))

 3. Cristian China-Birta21 Decembrie 2012

  Draga Alina, a fost o placere si o onoare sa fiu infrant de tine :)

 4. […] Alinei de la TVdece.ro pentru că a pus atât de mult suflet în această campanie şi pentru că a fost o plăcere să […]

 5. YouthBank Cluj21 Decembrie 2012

  Felicitariiiii!!!! Si va multumim tare mult ca ati crezut in noi! :) Este un cadou tare frumos de Mos! :D

 6. […] initiate si implementate de catre liceeni pentru dezvoltarea comunitatii locale.” Proiectul a fost susţinut de Alina Crâncău şi de cititorii blogului […]

 7. zoltybogata22 Decembrie 2012

  Felicitări, multă sănătate

 8. Silu Cartoon22 Decembrie 2012

  Felicitari! :)

 9. […] proiecte de implicare civică ale liceenilor clujeni. E frumos ce fac cei de la YouthBank, noi i-am mai susținut și o facem și acum. Deci, dacă vreți să susțineți o cauză importantă pentru comunitate, […]

Păreri?