Altfel de metode contraceptive

Numa’ Nebuloasa ştie ce a fost în capu’ ei când mi-a dat pe mâini o leapşă despre metode contracptive. Io zic că şi-a asumat un risc foarte mare :)) Vă daţi seama, io, ca bărbat, tre’ să scriu despre treaba asta mai feminină aşa. Nu că pentru noi n-ar fi la fel de importantă, da’ mi se pare că subiectul în sine se tratează mai mult la genul feminin. Poate şi pentru că ele au mai multe metode.

Şi pentru că ceilalţi, de fapt celelalte, care au scris s-au bătut în prezervative, pilule şi inele vaginale, m-am gândit să ofer altfel de metode, mai mult sau mai puţin convenţionale.

Sexul în salcâm. Cea mai mare problemă a acestei metode e să-ţi convingi partenerul/a să facă sex într-un copac. Într-un salcâm, mai exact. Dacă nu reuşeşti, târăşti partenerul până acolo şi nu va avea încotro. În fine, faci cumva, te descurci, că de aia ai cap deasupra gâtului. Trebuie să urcaţi în aşa fel încât să fiţi cât mai aproape de florile salcâmului. Bun, după începerea actului sexual, mai e nevoie doar de înţepătura unei albine în penisul masculului. Polenul florilor de salcâm, combinat cu înţepătura albinei, va avea un efect magic asupra lichidului seminal, adică îl va transforma în miere, eliminând orice risc. De ce salcâm? Pentru că mierea obţinută din orice altă plantă creşte riscurile!

Sexul spaţial. O metodă destul de costisitoare, dar foarte eficientă. Din nou va trebui să duci o muncă titanică de convingere, dar sigur vei reuşi. Gândul de a face sex într-o locaţie atât de “exotică” va convinge, într-un final, partenerul. Dacă vrea s-o facă prin toalete şi prin parcuri, de ce n-ar vrea şi în spaţiu? E o metodă extrem de sigură, din considerente gravitaţionale: imediat după ejaculare, lichidul seminal va părăsi vaginul partenerei, datorită imponderabilităţii. Efect garantat!

Metoda băbească. Ai nevoie de: sângele unei găini moarte, 200 de grame uscate şi pisate din planta cu numele sugestiv, de altfel, pizda ţigăncii, lapte de la o bivoliţă aflată la menopauză, un fir de păr de la un nou-născut, un prezervativ fiert şi mărunţit. Şi mai ai nevoie de ceva: mult, mult curaj. Hmm… oare era lapte de bivoliţă sau bizoancă, adică soţia bizonului? În fine, nu încercaţi metoda asta acasă! Decât dacă vă supraveghează o babă! Chiar şi aşa, e posibil să muriţi!

Metoda bârfei. Presupune o capsulă care conţine un mesaj scris pentru spermatozoizi: “Ovulele bârfesc că nu fecundaţi bine”. Sigur le piere cheful!

Probabil mai sunt, dar încă nu le-am descoperit.

Hai să chinuim şi alţi masculi, leapşa merge la: Bendea, Groparu, Mone, Ciulea şi Daniel Rus.

14 Comentarii
 1. […] This post was mentioned on Twitter by Florica si Zicu, Stefan Murgeanu and Dan Ciulea, Nebuloasa Blonda. Nebuloasa Blonda said: :)) metodele contraceptive ale lui #zicu http://bit.ly/ftfmD6 via @tvdece […]

 2. zaineasca25 Noiembrie 2010

  =)) mai este o metoda cu un pechinez. intre genunchi.

 3. MARIA25 Noiembrie 2010

  =))
  sex pe O păpădie …
  :))

 4. Dan C25 Noiembrie 2010

  cum pisezi tu gramele? aia-s curios. nu ca sangele unei bivolite la menopauza n-ar fi relativ greu de obtinut. sau de aia e babeasca toata treaba?

 5. zicu25 Noiembrie 2010

  @Dan C: Vezi ca te-ai prins? Ca un om mare :))

 6. dani25 Noiembrie 2010

  pentru mine functioneaza metoda imaginatiei bogate:dupa momentul fericit al penetrarii inchide incet ochii si vizualizeaza cu ochiul mintii scena urmatoare…lady gaga executand ca la carte un rim job papei benedict pe balconul vaticanului in timpul slujbei de dimineatza. Mentinerea erectiei va fi aproape imposibila, ce sa mai vorbim de climax. functioneaza garantat

 7. marius25 Noiembrie 2010

  oare Nebuloasa s-a gandit la tine ca vei prelua leapsa sau la Florica? Cred ca trebuia sa nominalizeze :D

 8. admin25 Noiembrie 2010

  @marius: a nominalizat. a zis Zicu de la Tvdece:)

 9. marius25 Noiembrie 2010

  @admin Fir-ar! n-am bagat de seama ;)
  Oricum, mare greseala a facut :))

 10. Vlad25 Noiembrie 2010

  cea mai sigura metoda contraceptiva: faci sex cu femeia altuia :D

 11. nonick25 Noiembrie 2010

  Ma, pe Groparu degeaba-l intrebi, lui nu i-a iesit treaba cu contraceptia. Vivat Groparelul!

 12. cineva26 Noiembrie 2010

  Abstinenta :)

 13. […] bajet, paduri cutreieram … hmm, Zicu ma provoaca sa impartasesc lumii, metodele contraceptive cele mai sigure (nu de alta, da e plina […]

 14. avemblog.net26 Noiembrie 2010

  Altfel de metode contraceptive | TVdece…

  Incadrat incategoria social :-))…

 15. shopeei26 Noiembrie 2010

  nu, nu e amuzant ce ai scris

 16. […] a TVdece-ului, mi-a trântit o leapşă în care ar trebui să vă spun câte ceva despre altfel de metode contraceptive. Ştiţi voi, alea care te ajută să nu devii om cu responsabilităţi importante, înainte să […]

 17. […] inima să cadă în căcat (nota doctorului). Aici e o problemă, pentru că diafragma e ca o metodă contraceptivă naturală. Un fel de prezervativ al inimii. Dacă reuşeşti să o spargi şi ajungi la inimă, […]

 18. Alexandra3 Februarie 2011

  Sa speram ca n-o sa se ajunga la aceste metode… :))

 19. Lucian3 Februarie 2011

  Nu stiu ce sa zic de sexul spatial. Nu cred ca imponderabilitatea va avea efectul scontat, odata ce sunt alte forte la lucru prin zonele acelea. Or poate tu ai detalii in plus?

Păreri?