Alina, pe bune!

După 10 ani de scris pe blog, a venit momentul să trec în următoarea etapă.

În primul rând pentru că sunt femeie, deci vorbitul mi-e mai la îndemână decât scrisul (lol), iar apoi pentru că simt că pot să vă spun mult mai repede ce am de spus. De multe ori am simțit că textele pe care le scriu își pierd din savoarea pe care ar fi avut-o dacă le-aș fi povestit. În plus, de-a lungul timpului, am tot cochetat cu ideea, mai ales că ați fost unii din voi care m-ați încurajat în direcția asta și vă mulțumesc pentru impuls. It’s finally happening :)

Așadar, fără alte introduceri, vă anunț că mă puteți urmări pe canalul meu de youtube și, bineînțeles, pe insta.

Alina, pe bune! nu o să fie nimic din ce nu ați citit pe blog până acum, nu o să fie o schimbare 360 de grade, o să fiu tot eu, cu bune și rele, doar că acum o să mă puteți și vedea.

N-o să fie un canal de genul like, subscrise și share dacă v-a plăcut, că nu aș fi eu. O să fiu tot eu, aia care face mișto de ea, de prieteni, de vecini, de job sau orice alt lucru pe care o să simt că vreau să îl filmez și să vi-l povestesc.

Am emoții? NU! Pentru că nu mi-am impus nimic, doar să mă simt bine și vă fac și pe voi să vă simțiți bine. So, bine ați venit în viața mea! O să vă duc peste tot! ;)

Alina, pe bune is on!

13 Comentarii
 1. Marius24 Septembrie 2018

  Abonat! ;)

 2. Nobu24 Septembrie 2018

  O sa-ti treaca repede.
  Vlogul e pentru pustani, dar vad ca tot mai multi blogeri se simt oarecum datori sa incerce si ei pe felia asta.
  Maxim 6 luni te tine.

 3. TmBlog24 Septembrie 2018

  Gata, m-am abonat! :*

 4. SD24 Septembrie 2018

  M-am abonat!

  Cateva sfaturi

  1. Ai nevoie de o camera si un trepied sau daca esti pe strada o camera cu o stabilizare decenta. (ca am senzatia ca e un clip de la cutremur)
  Incearca un GoPro 6 pentru inceput (nu e cea mai buna camera dar e altceva comparativ cu telefonul)

  2. Filmeaza orizontal!

  3. Cumpara-ti niste lumini 2 becuri florescente spirata de 85W cu lumina alba sunt suficiente pentru inceput. (gasesti pe la magazinele de bricolaj mai ieftine. la F64 sunt nesimtit de scumpe)
  Ai nevoie pentru becuri de doua lampi gen palarie pe care sa pui un material alb pentru difuzie de lumina (adica sa nu ai umbre brutale). La fel le gasesti pe la magazinele de electica.

  4. Filmeaza orizontal!

  5. Invata un soft de editare (Unul simpu e Sony Vegas)

  6. Filmeaza orizontal!

  7. Mult succes!

  • florica24 Septembrie 2018

   Mersi mult de sfaturi! O sa incerc sa fie tot mai bine :)

 5. Anda24 Septembrie 2018

  M-am abonat. Bring it on! ;)

 6. mia.rac25 Septembrie 2018

  Parerea mea? Ai curaj, nu este usor sa treci de la una la alta, adica de la confortul scrisului la expunerea vizuala, dar, dupa cate am vazut, te tine! O sa curga criticile, sper ca esti constienta, dar si laudele, o sa ai perioada cu “cine draqu ma pus!!!” dupa care o sa intri in normalitate :-). Iti doresc din suflet mult, mult succes, nervi tari si inca ceva…esti prea faina (si la propriu si la figurat :-))sa stai in spatele unei bucati de hartie. Succes! :-)

  • m25 Septembrie 2018

   Da’ scrie foarte bine, oricum

Păreri?