Accept șpagă în iaurturi

Când am primit propunerea de a fi amabasador Activia în campania Obiceiuri Sănătoase, am fost mai mult decât încântată. Nu în orice zi brandul tău preferat de iaurt îți propune să oficializați relația și să o faceți publică. Timp de o jumătate de an, am creat evenimente locale și am bătut la pas companiile clujene, vorbind despre un stil de viață sănătos şi, în general, despre faptul că trebuie să avem mai multă grijă de sănătatea noastră, din toate punctele de vedere. Vă pot spune că bărbații sunt mari consumatori de astfel de produse și, culmea, știu foarte bine sortimentele de iaurțele, știu ce le place, neacceptând altele. Puteți vedea aici un album foto cu plimbările mele prin urbe.

Vreau să eliminăm din start discuțiile pe temele “vai, dar nu sunt sănătoase deloc!”, “cum poți să susții un asemenea brand”, “și cu scandalul recent cum rămâne?” și alte variațiuni. Lucrez într-o industrie în care unii cred că punem parabeni și în apă. Le-am auzit pe toate. Îți plac sau nu. Punct. Iar eu vorbesc acum cu cei care își încep ziua cu un Activia light de băut sau care devorează cu poftă un corn proaspăt, alături de un iaurt gustos. Ca mulți dintre voi, însă, îmi place să fiu sigură că produsele pe care le consum sunt 100% ok. Tocmai de aceea, am acceptat provocarea de a merge pe drumul laptelui și de afla cum se face iaurtul Danone.

Așadar, dacă vreți să aflați și voi #cumsefaceiaurtulDanone, trebuie să vă depuneți candidatura printr-un articol pe blog, în care să spuneți ce ați vrea să faceți. Poate jobul e cam stresant și aveți nevoie de o pauză binemeritată: puteți fi fermieri! Vă place să vă plimbați? Jobul de transportator vă așteaptă! Vă place să fiți șefi? La controlul calității cu voi! Voi alegeți! Puteți câștiga 3 Google Nexus 7 WiFi 16GB. Tare sau ce? Mai multe detalii despre campanie găsiți aici.

Pe 24 mai, se vor alege 9 bloggeri (câte trei pentru fiecare post), care vor beneficia de toată susținerea și priceperea căpitanilor de echipă Oltea, Ruxa și Valentin, în incursiunea pe drumul laptelui. Nu știu dacă să râd sau să plâng pentru voi, deoarece oamenii ăștia nu sunt făcuți să piardă, deci o să scoată untul din voi :))

Bun. Și acum vine partea cea mai faină, în care eu, nemuritoare și rece, o să vă jurizez, alături de Cristina Bazavan și Cristi Manafu. Concret, fiecare echipă își va susține cauza în fața noastră, în cadrul unui eveniment la sediul Danone. De ce e atât de fain pentru mine? Pentru că am o coroniță de regină, luată de la Disneyland, și nu am folosit-o demult. Bine, voi fi o regină modernă, puteți încerca o mică șpagă (în iaurturi, evident) :)

Pe locuri, fiți gata, pe drumul laptelui cu noi!

6 Comentarii
 1. Ivan Mihaela10 Mai 2013

  Particip, musai :D O sa am o scrisoare de intenție așe ca di la noi. O postez zilele astea.

 2. florica10 Mai 2013

  @Ivan Mihaela: Bine Miha!!! :)

 3. cotos10 Mai 2013

  :) Succes. Eu oricum nu pusesem botul la toate balivernele de prin presa.

 4. florica10 Mai 2013

  @cotos: Eu zic sa te inscrii si sa vezi cu ochii tai :)

 5. […] Cele trei echipe de bloggeri vor fi ajutate de câte un căpitan de echipă cu sfaturi şi cu susţinerea pe bloguri, Twitter, Facebook, iar la evenimentul final desfăşurat la fabrică, cei trei căpitani – Nebuloasa, Ruxa şi Valentin Bosioc – vor susţine cauza echipei lor în faţa juriului.  Echipa câştigătoare va fi desemnată de un juriu format din alţi trei bloggeri cunoscuţi: Cristian Manafu, Cristina Bazavan şi Alina Crâncău. […]

 6. Mai bine ai face lista de preferinte ca sa vedem daca putem sa-ti satisface dorintele. Ori mergem la sigur ori nu mai mergem.

 7. […] Nebuloasa şi Valy, dar şi onoraţii membri ai juriului, adicătelea Cristina, simpaticii de la TVdece şi Manafu […]

 8. ruxa20 Mai 2013

  de acord la partea cu scosul untului! :)))

Păreri?