Azi sărbătorim 9 ani de tvdece.ro. Sau 5 ani de când au apărut blogurile în 2013.

Teoretic, acest blog face azi 9 ani. Doar că, potrivit unor influensărițe, blogurile nu existau în România în 2009, ci au fost inventate de ele în 2013.

Nici nu știm ce să zicem. Mixed feelings. Teoretic, nu existam în 2009. Teoretic, sunt 9 ani de tvdece.ro, dar conform noii orânduiri avem doar 5. Hmm…

Suntem extrem de confuzi. Teoretic, ar trebui să vă mulțumim pentru acești 9 ani de când sunteți alături de noi. Practic, ce-o să credeți despre noi dacă ne asumăm mai mulți ani decâți avem? Ne-am străduit să ne construim reputația, să fim credibili și s-o dăm de gard chiar acum? Astea sunt adevăratele dileme.

În fine, ca să fim corecți politic, vă mulțumim pentru acești 9 ani sau 5.

Câți or fi.

Important e că suntem și sunteți.

Să ne tot distrăm împreună cel puțin încă 9 ani!

Sau 5.

17 Comentarii
 1. Cătălin24 Martie 2018

  Felicitări (indiferent câți ani au trecut) și mulți înainte (indiferent câți vor mai veni)!
  Mă gândeam cu o anumită relaxare că dacă mi-am început blogul în 2013, sunt în regulă, nu? Adică are 5 ani oricum aș calcula! ;)
  Vă doresc să aveți întotdeauna surse noi de inspirație, deși n-ar trebui să fie probleme, doar trăim în România, nu-i așa?

  • TVdece24 Martie 2018

   Mulțumim și baftă cu blogul! Da, tot timpul am zis că România e mană cerească pentru orice blogger. Oare despre ce scriu bloggerii nemți?

 2. LexaVerzes24 Martie 2018

  La multi ani! Sa ne citim si peste 90 de ani de acum incolo! Inseamna ca blogul meu (est. 2008) care undeva in august implineste 10 ani, este o utopie. Never mind, noi sa fim sanatosi!

  PS: Nu imi vine sa cred ca va citesc de 9 ani. :) Parca ieri eram intrigata de “TV dece… Cine or fi si astia?!”

  • TVdece24 Martie 2018

   Wow, ce relație de lungă durată avem! Conform tradiției, la anu’ sărbătorim nunta de tinichea :))

 3. ovi sirb24 Martie 2018

  Sărbătoriți 9 ani? La ce vă trebuie să sărbătoriți 5 ani, n-am mai văzut pe nimeni să vrea să sărbătorească 3 ani. Dar na, dacă voi vreți să sărbătoriți 2 ani eu ce pot să zic în afară să vă urez un sincer “La mulți an”.

 4. Dan Ciulea24 Martie 2018

  La mulți ani!

  M-ați făcut curios și m-am uitat în arhivă, primul articol pe domeniul ăsta, ciulea.ro, l-am publicat în 9 august 2009… vorba ardeleanului când a văzut girafa pentru prima dată: Așa ceva nu există!

  Nu are sens să mai spun că în 2004 scriam pe blogspot.com că oricum, așa cum bine ați punctat, blogurile nu au apărut în RO până în 2014.

  Ce am vrut să vă spun de fapt a fost:

  • TVdece24 Martie 2018

   Să trăiești, boșorogule digital!

  • Dan Ciulea24 Martie 2018

   Tema voastră nu mă lasă să comentez cu emoji, ideea era că la final am pus un pahar de vin. Atât, să-l bem cu plăcere!
   La mulți ani!

 5. adina24 Martie 2018

  La multi ani, nenumarati!

 6. Anda24 Martie 2018

  La multi aniiiii cat mai amuzanti in continuare! :)

 7. Constantin24 Martie 2018

  La multi ani! Sa ramaneti la fel de faini si de relaxati si amuzanti in continuare si cu mult bun simt, asa cum am descoperit eu recen ca sunteti. In fine, un “rautacism”: despre ce scriu bloggerii nemti? Refugiati, scandalul masluirii emisiilor masinilor , ascensiunea extremei drepte, problemele interne din cadrul partidului Angelei Merkel…..nici Germania nu mai e asa plictisotoare cum era….

  • florica26 Martie 2018

   Multumim frumos de tot! La fel, sa fie doar bucurii! :) Bloggerii nemti nu cred ca au subiecte prea multe. Ca la ei merg toate ca unse :))

 8. George26 Martie 2018

  La mulți ani și la cât mai multe articole!

Păreri?